Artikkelit ja uutiset

Juubelikollektsioon: AXOR MyEdition nüüd Eestis


Avangardistlik disain isikupäraste vannitubade ajastul
25 aastat pärast oma kaubamärgi asutamist esitles AXOR sellel aastal Milano mööblimessil Salone del Mobile oma juubelikollektsiooni AXOR MyEdition, mis pakub täiesti uut taset vannitoa isikupärasemaks muutmisel.
Selle kollektsiooni peen disain avardab piire ja kohandatav kontseptsioon rahuldab soovi ainulaadsuse järele. Samuti on uuenduslik vee pihustusviis: nahale sensuaalset kogemust pakkuv PowderRain võeti esmakordselt kasutusele MyEditioni segistis. Kollektsioon hõlmab üheksat toodet valamutele, bideedele ja vannidele, mis on kõik saadaval alates oktoobrist. AXOR MyEdition on valminud koostöös Phoenix Designiga, äsja disainimeeskonna auhinnaga „Red Dot Design Team 2018“ pärjatud disainibürooga.


Disain: lineaarne, monoliitne, arhitektuurne
Puhas lineaarne disain tagab suured võimalused isikupära väljendamiseks ja loomingulisuseks. Segistid koosnevad kahest põhiosast: korpusest ja plaadist. Saadaval kahe standardviimistlusega – kroom koos peegelklaasiga ja kroom koos musta klaasiga – segisteid saab valmistada ka eritellimusel vastavalt personaalsetele eelistustele, võimaldades kombineerida 15 AXOR FinishPlus PVD-pinnaviimistlust eksklusiivsete AXOR Signature materjalidega, nagu metall, puit, marmor ja nahk. Rohkem kui 225 disainivariandiga rahuldab AXORi juubelikollektsioon nüüdse megatrendi – isikupärastamise - vajadused. „Isikupära väljendamine kohandatud interjööride kaudu on luksuse põhiolemus. AXOR MyEditioni kollektsiooniga oleme loonud võimalused loovuse väljendamiseks – värvid, materjalid ja mustrid aitavad luua ainulaadse ning isikupärastatud segisti,“ räägib Andreas Diefenbach ettevõttest Phoenix Design.


Isikupärastamine: AXOR FinishPlus ja AXOR Signature
15 spetsiaalset AXOR FinishPlusi pinnaviimistlust kehtestavad uusi standardeid. Kaasaegse kõrgtehnoloogia abil valmistatud suurepärased viimistlused alates poleeritud optilisest kullast („Polished Gold Optic“) kuni harjatud musta kroomini („Brushed Black Chrome“) on kõik äärmiselt tugevad ja vastupidavad. Alates eritellimusel toodetest kuni hulgikogusteni, AXOR FinishPlusi pindadega segistid ja tarvikud peegeldavad kõik isikupära. Iga värv on saadud põhjaliku arendus- ja viimistlustöö tulemusena PVD-vaakumkambrites. Lisaks on võimalik segisteid ja tarvikuid vastavalt vajadusele kohandada, kasutades standardsest AXOR FinishPlusi valikust erinevaid värve, erimaterjalidest viimistlusi või personaalseid tähistusi. AXOR Signatureʼi abil saab luua erilisi isikupärastatud detaile. Tänu ülitäpsele meisterlikkusele ja tipptasemel tehnoloogiale võimaldab AXOR luua vannitubasid, mis peegeldavad iga inimese kordumatut isikupära.


PowderRain – vesi oma täiuslikkuses
Uuenduslik pihustusviis PowderRain, mis võeti kasutusele AXORi duššides juba 2017. aastal, annab uuele segistikollektsioonile siidpehme ja õrna nahka niisutava toime. Esimest korda segistites kasutatud PowderRain jõudis juba Milanos külastajatele oma õrna toime ja rahustava heliga muljet avaldada: piisad hellitavad ja niisutavad nahka peaaegu hääletult ja ilma pritsimata, haarates kasutaja veekookonisse, kust ei tahaks kunagi väljuda.
AXOR arendab, konstrueerib ja toodab segisteid, dušiotsikuid ning tarvikuid luksuslikele vannitubadele ja köökidele, et tagada täiuslik tulemus. Kõige kõrgematel esteetilistel ja tehnoloogilistel tasemetel luuakse avangardistlikke ainulaadseid tooteid ning kollektsioone. Mõningaid neist peetakse tänapäevani vannitoa disaini klassikuteks. Üheskoos vastavad AXORi tooted juhtlausele „Form Follows Perfection“, mis tähendab, et arendustöö ei lõpe enne, kui midagi pole enam võimalik lisada ega ära võtta. Ülemaailmselt tunnustatud disainerid, nagu Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud ja Patricia Urquiola, on seda põhimõtet järgides loonud trende kujundavaid disaintooteid juba üle 20 aasta. AXOR on üks Hansgrohe grupi kaubamärkidest.


Täiendav info AXORi kohta:
www.facebook.com
www.twitter.com
www.instagram.com

Lisätty: 11.04.2019

Pharo/axor

Puh.:
+372 682 6829
Osoite:
Mäealuse 2/1 , Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää