Artikkelit ja uutiset

Miks valida suuremõõdulised keraamilised plaadid?


Mõni aeg tagasi olid keraamilised plaadid saadaval vaid väikestes mõõtudes, sest tolleaegne tootmine ei suutnud tagada suuremate plaatide puhul vastupidavust ning kvaliteeti. Tehnoloogia arenguga on võimalik aga tänapäeval toota väga suuremõõdulisi plaate, mis on viimastel aastatel muutunud ka üha populaarsemaks.

Miks peaksid kaaluma suuremõõduliste plaatide kasutamist oma projektis?

Üks põhjustest on see, et suuremõõdulised plaadid teevad ruumi näiliselt suuremaks. Selle efekti annab väiksem kogus vuugivahesid, mis tekitab ühtlase ja katkematu pinna. Sellised plaadid mõjuvad ka visuaalselt kergelt, sobides seega hästi modernsesse ja minimalistlikusse ruumi. Vähematel vuugivahedel on ka praktiline eelis - pind kogub vähem tolmu ja on lihtsam puhastada. Kellele see ei meeldiks?

Keraamiliste printerite areng on võimaldanud suuremõõdulistele plaatidele trükkida ka ülirealistlikuid betooni, marmori ja puidu mustreid, muutes need vastupidavamaks ja odavamaks alternatiiviks päris materjalile.

Millised on suuremõõduliste plaatide kasutusvõimalused?

1) Tee ruum valgusrohkeks.


Kasutades valgeid poleeritud plaate, mis valgust hästi peegeldavad, lood ruumis valgusküllase ja kerge atmosfääri, mis mõjub luksuslikult. Suuremõõduliste plaatide katkematu pind ja vuugivahede vähesus aitavad seda efekti veel rohkem tugevdada.


2) Loo elegantsus puiduimitatsiooniga.

Lahendus, mida Eestis veel palju kasutatud pole on suuremõõdulised puiduimitatsiooniga seinaplaadid, mis annavad ruumile elegantse ja väljapeetud välimuse. Eriti hästi sobib säärane plaat koosolekuruumi, mõjudes silmale naturaalselt ja rahulikult.


3) Saavuta SPA atmosfäär kodus.

Kasutades suuremõõdulisi looduskivi imitatsiooniga keraamilisi plaate vannitoas, saad luua rahustava ja luksusliku atmosfääri päris enda kodus. Perfektne viis oma päeva lõõgastudes lõpetada.


Kuidas suuremõõdulist plaati valida?

Suuremõõduliste plaatide puhul on väga oluline nende kvaliteet ja vastupidavus. Et ka plaadi välimus mõjuks efektselt, peab olema tasemel keraamiline printer. Seetõttu tasub valida kõrge kvaliteedikontrolliga tunnustatud tootja. Üheks selliseks on Porcelanosa, mis on üks tuntumaid keraamiliste plaatide tootjaid maailmas. Ka kõikidel ülal näidatud piltidel on just selle tehase tooted.

Eestis pakub Porcelanosa toodangut Home Concept Porcelanosa esindussalong.

Lisätty: 27.02.2020

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää