Artikkelit ja uutiset

Jõulumeeleolu Mustrist

See aasta on kahtlemata olnud hoopis isesugune ja täis parajalt palju katsumusi. Kui lõppevad 12 kuud midagi meile õpetasid, siis seda , et rõõmu tuleb tunda lihtsatest asjadest.

Sellepärast võiks aasta lõpus kinkida endale kasvõi mõne päeva, mis on täis rahulikku kulgemist, vaikust ja vaatlemist.



Mustri salongis on loomulikult ootamas ka sel aastal kaunid jõuluväljapanekud, kuid sel aastal kannavad need endaga sõnumit soojuse ja valguse olulisusest. Kodutunde olulisusest. Mugavusest. Jätaks kõrvale kõik üleliigse ja pelgalt toretseva ning looks midagi tõeliselt head ja südant soojendavat ning tähenduslikku.

Helget jõuluaega tähistavad jõulukaunistused ning jõulutuled sümboliseerivad ikka pühademeeleolu meie pimedal põhjamaal. Sel aastal on eriti hea valik jõulutulesid nii kuuse kui ka tubade ehtimiseks. Klientide poolt armastatud puuvillased valguspallid on mõnusaks meeleolu loojaks ka pühade järgsel ajal.

Erineva värvi ning suurusega küünlad ka kõige nõudlikumale maitsele.


Mustris saadaolevad küünlad on tilkumiskindlad ning põlevad kaua.

Pakume oma valikus imepehmeid pleede ning voodikatteid. Sinna kõrvale ka naturaalseid lambanahkasid erinevates toonides. Lambavill on tõepoolest materjal, milleta rõsket, külma sügis-talve ette ei kujuta. Olgu see siis mõnusaks vaibaks jalataldade all voodist tõustes, pehme istumisalune tugitoolis või kamina ees. Ajatu mugavus kõige naturaalsemal kujul, mis loob tõelise hygge meeleolu igasse interjööri.

Kõik perenaised, kes veel viimasel hetkel vajavad oma peolauale midagi kaunist ja pidulikku - klaase, pokaale, salvrätte või koguni ehtsaid eukalüptioksi vaasi - leiavad kõik vajaliku samuti Mustri salongist!

Endiselt on meie juures võimalik leida kiirelt praktiline kingitus ning see saab kaunilt pakitud kohapeal mõne hetkega.

Ootame Teid!

Lisätty: 17.12.2020

Muster Sisustussalong

Puh.:
+372 679 1746 ,679 1742
Osoite:
Pärnu mnt 139A, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää