Artikkelit ja uutiset

Sisekujunduse trendid 2021 Home4you valikus


MUST
Inimesed seostavad musta värvi negatiivsete emotsioonidega, kuigi kõik teavad, et kõige elegantsem kleit on just must kleit! Leiame, et musta kõrval hakkab kõige paremini silma meid ümbritsev naturaalne ilu ja värvigamma. Eluruumis muutuvad nii teised värvitoonid erksamaks ja ekspressiivsemaks, suunates tähelepanu toa sisustuse põhielementidele. Tule leia Home4you'st mustad detailid nagu vitriinkapp Seaford või lambanahk Merino.


MARMOR
Marmor on trendina areenil olnud juba mõned aastad. Mitte kõik sisustustrendid ei aegu paari kuu või aastaga. Kui ihkad trenditeadlikku elamist, tasub mõelda marmorist detailidele. Home4you valikust leiad marmor imitatsiooniga laias valikus diivani- ja abilaudasid (Alisma) ning põnevaid aksessuaare koju (marmorkandik Kappa)


AJAHAMBAST PURETUD
Et tasakaalustada ultramoodsat on tänavu trendikas taaskasutusest ja ajaloolistest stiilidest inspireeritud elemendid elamises. Eks me lihtsalt otsi seda õdusat ja kodust olemist. Elades kiirel digitaalsel ajastul võiks kodu pakkuda midagi tuttavat ja nostalgilist. Nii ongi ajahambast puretud detailidega hea võimalus trendikasse elamisse särtsu tuua. Home4you valikust osutusid teiste seas meie lemmikuks Westbury söögilaud ja kirstude komplekt Trunk.


PUIT
Puitu saab kasutada nii põranda-, kui seinamaterjalina, efektsete kujunduselementide valmistamiseks, treppideks, töötasapindadeks ja mitmetes muudes siseinterjööri elementides. Home4you trenditeadlikust valikust leiad INDUS sarja tooted, mis sobivad ideaalselt esindamaks puitu sinu kodus.

Allikas: Home4you.ee

Lisätty: 13.01.2021

Home4you Sisustuskaubamaja

Puh.:
+372 665 9091
Osoite:
Paldiski mnt 102, Rocca al Mare keskus, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää