Artikkelit ja uutiset

5 kodukontori ideed, mis panevad sind oma tööruumi ümber mõtlema

Sinu tööruum võib olla täis stiili, kuid sinu stiil ei pea olema täis tööd. Saa inspiratsiooni
nendest disainisuundadest funktsionaalse, šiki ja täielikult värskendatud kodukontori jaoks.


1. Tööstuslikku stiili raamatukapid
Kui tööstuslik stiil on mõeldud mis tahes ruumi jaoks, on see kodukontor. Tugevad materjalid, funktsionaalsus ja avatud kontseptsiooniga plaan loovad õdusa, kuid keskendunud keskkonna, mis sobib ideaalselt igat liiki töö- või õppeprojektide jaoks. Pole kindel, kust alustada? Proovi tööstuslikus stiilis metallist raamatukappi.


2. Ruumisäästlikud siluetid
See, et sinu kondukontor on väike, ei tähenda, et pead stiili osas kompromisse tegema. Otsi kaasaegseid kujundusi, mis maksimeerivad funktsiooni - sahtlid ja riiulid - säilitades samal ajal õhukest siluetti.


3. Soojad toonid
Sõltuvalt sinu töö tüübist võiksid kaaluda pehmete ja soojemate neutraalsete toonide kasutamist erksate värvide asemel. Kui esimesed võivad aidata keskenduda ja lõõgastuda, siis teised annavad energiat ja inspireerivad. Mõtle, millisel eesmärgil soovid oma tööruumi kasutada, ja kaunista see vastavalt.


4. Kvaliteetne aga stiilne kontoritool
Kas soovid end töösse kaotada, olles ülimalt produktiivne? Kui töö- ja koolipäeva lõppedes tunned, et selg on väsinud, võib põhjuseks olla ebasobiv töötool. Vajad toetavat ja mugavat tooli. Klassikalise kodukontori tempel on luksuslikust nahast või pehmest sametist vastupidav reguleeritav tool.


5. Vabaajaveetmine kodukontoris
Mõnikord on töövoog loovam, kui kodukontori miljöö on mugav ja vaba. Loo endale ruum, mis on nii produktiivne kui ka lõdvestunud; aseta ühte nurka stiilne töölaud ja teise mõnus sofa või tugitool, muutes olustiku kordades lõdvestunumaks.

Allikas: Home4you.ee

Lisätty: 19.02.2021

Home4you Sisustuskaubamaja

Puh.:
+372 665 9091
Osoite:
Paldiski mnt 102, Rocca al Mare keskus, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää