Artikkelit ja uutiset

Viimane lihv AXOR One kollektsioonile ja AXOR Universal Circular vannitoa-aksessuaaridele

Ülieduka kollektsiooni AXOR One minimalistlikud elementaarvormid annavad tuttavatele arhetüüpidele uue tähenduse ja toovad vannituppa ajatu disaini. Uus mattvalge pinnakate rõhutab seda efekti ja laiendab AXOR One'i värvivalikut jätkates samal ajal ka disaini ja sisearhitektuuri ühte olulisemat värvitrendi. Sõltuvalt keskkonnast võib mattvalge AXOR One koos samas toonis AXOR Universal Circular aksessuaaridega kas peenelt ruumi sulanduda või siis tähelepanu keskmeks olla – kas panustades minimalistlikku vannitoadisaini või tõstes esile mõnda arhitektuurilist objekti.







Barber Osgerby disainibüroo kujundatud kollektsioon AXOR One pühendub lihtsuse olemusele ja tõlgendab arhetüüpseid vorme radikaalse innovatsiooni kaudu. AXOR One'i mattvalge kollektsioon oli AXORi jaoks loogiliselt järgmine samm, et rõhutada brändi minimalistlikku ja
´funktsionaalset disaini, mida iseloomustavad õhukesed siluetid, lamedad pinnad, kumerad servad ja tasakaalustatud proportsioonid. AXOR One kollektsiooni dušše, segisteid ja termostaate saab suurepäraselt täiendada mattvalgete AXOR Universal Circular vannitoatarvikutega. See võimaldab ühtlustada kogu vannitoa sisustust ühtses disainikeeles ja värvilahenduses.

2021. aastal esitletud AXOR One kollektsioon on saadaval kokku 17 AXOR FinishPlus värvitoonis. Lisaks on disaineriduo loonud ka erilise rätsepatööna tellitava värviseeria Curated Colors by Barber Osgerby.

Lisätty: 11.07.2023

Pharo/axor

Puh.:
+372 682 6829
Osoite:
Mäealuse 2/1 , Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit