Inspiration, interior design ideas, tips and tricks

Omal kohal olev segadus

Kes meist ei oleks mõelnud või öelnud „Miks mul nii palju asju on?“. Asju mida pole kuskile otsest panna, kuid ka ära ei raatsi visata. Asju, mis on aastatega kogunenud, olgu siis kingituseks saadud nipsasjad või puhkusreisilt toodud suveniir. Selleks, et kodu ei muutuks kirbuturuks, oleks vaja palju nutikust, et kõik need kogunenud asjad omavahel sobima panna või neile vääriliselt esile tuua. Abi ja inspiratsiooni võib leida John Loecke Inc sisekujundajate blogist .


USA sisekujundus firma nimega John Loecke Inc, mille taga seisavad kaks kreatiivset meest – John Loecke ja Jason Nixon. Nende käekiri on lõbus, värske, värvirikas ja vallatu. Nad oskavad panna pudi-padi asjad omavahel läbi saama, nii et ruumi astudes, ei teki väsitavat mõtet „kui palju asju“ vaid wow-efekt. Samas oskavad nad luua ka klassikalisi, pisut rangemaid inglaslike kodusid. Oma kümneaasase kogemuse juures on mehed arusaanud, et enamus kliente ei usalda ennast ning ideede teostuseks on vaja saada luba omaala asjatundjatelt, kuna alati aga pole seda kohe varnast võtta, minnaksegi lihtsama vastupanu teed ja otsustatakse tavalise valge või beezi kasuks. Nende lemmik sisustuselemendiks võib pidada tapeeti, sealjuures kirjuid, silmatorkavaid tapeete. Olgu need siis pandud tavapärasel viisil seina või hoopis lakke või mööblile, mida „kreisim“ idee seda mängulisem ja lahedam tulemus.


Põnevaid lahendusi ja mõtteterasid võib leida John Loecke Inc blogist, www.demystifyingdesign.com kui ka ametlikult kodulehelt www.johnloeckeinc.com

Koostanud: Kaisa Kabin

Submitted: 29.11.2010

You may also be interested in the following articles

click to see all