Inspiration, interior design ideas, tips and tricks

Multifunktsionaalne mööbel väikestesse eluruumidesse

Ruumipuudus on tänapäeval üks levinumaid probleeme kodu sisustamisel ja seetõttu on väga populaarseks muutunud kõikvõimalikud multifunktsionaalsed lahendused:

mööbel, mida saab toas lihtsate liigutustega ümber tõsta ja päevaks peitu lükata.
Näiteks C.L.E.I on Itaalia firma, kes pakub kompaktset, kuid mitmeotstarbelist mööblit, sealhulgas kirevavärvilist mööblit just noorte tubade sisustamiseks.




Kui seina seest välja tõmmatavad voodid pole mingi uudis, siis laud, mille saab muuta voodiks on midagi uut.
Hästi kombineeritud laud/voodi, laud/diivan sobib eriti hästi väiksesse magamistuppa.


Multifunktsionaalne mööbel aitab ruumi säästa, voodit saab päevaks peita ühe liigutusega ja õhtul sama lihtsalt jälle lahti voltida.





Kuid arukad ja kompaktsed lahendused on kasulikud ka mujal kui ainult noorte või lastetoas. Näiteks väikeses korteris, kus puudub eraldi ruum köögiks, võib paigaldada magamistoaga ühte ruumi ka kokkupandava väikse kööginurga, mille saab vastavalt vajadusele kokku lükata või välja tõmmata.





Kuna multifunktsionaalne mööbel on muutunud nii moodsaks ja ilusaks, siis pole enam vaja pead murda kodu väiksuse üle vaid keskenduda funtsionaalsusele ning nutikale planeeringule ja muuta multifunktsionaalse mööbli abil oma elamine ruumikaks ja toimivaks igas olukorras.

Jääb vaid loota, et peagi pakub mõni Eesti mööblifirma, mööblipood ka selliseid multifunktsionaalseid lahendusi.

Koostanud: Mirjam Nikolai
Fotod: http://mocoloco.com/
http://www.furnitureandhomedesing.com/
http://www.homedosh.com/

Submitted: 13.02.2012

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all