Articles and news

Põnev Eesti disainmööbel Milano EXPOl

Ettevõtte Toode AS materjalidest ja disainer Leonardo Meigase ideest alguse saanud disainmööbel on jõudnud Milano maailmanäitusele EXPO 2015.

Tegemist on teraskatuste tootmiseks kasutatavate suurte plekirullide sisudega, mis on tavapäraselt liimitud kihtkartongist ja annavad suurepärase võimaluse taaskasutada seni prügimäele rännanud materjali hoopis sisukamalt. Disainer Leonardo Meigas nägi neis mastaapsetes rullides toole, laudu, tugitoole ja järisid. Mitmed katsetused ja arendused on viinud paari aastaga tulemuseni, mis kaunistavad juba praegu kontoreid ja fuajeesid Eestis. Nüüd on käes kord asuda vallutama maailma.

 Source: www.toode.ee

Source: www.toode.ee

Toode AS-il on hea meel, et suudavad anda oma tootmisjäägid või tooraine sellisel moel taaskasutusse. Kui ettevõtte peamine tooraine - metall - on igati loodussõbralik ja taaskasutatav materjal, siis nüüd on leitud sisuline rakendus ka nendele vähestele jääkidele, mis meie majapidamises tekivad.

Toode AS on oma veerandsaja tegevusaasta jooksul loonud laialdaste kasutusvõimalustega tootevaliku, millele lisandub ajapikku aina uusi ja põnevaid lahendusi, nagu ka käesolev mööbel. Humoorikamast vaatenurgast sai rulli sisudest mööbel alguse tegelikult ettevõtte töömeeste vaimukustest ligi 10 aastat tagasi, kui kujundati endale rullide sisudest ja kaubaalustest puhkenurka nii diivaneid, toole kui laudu. Et sellest kunagi saab tõsine tootmisharu, ei julgenud keegi ette näha.

 Source: www.toode.ee

Source: www.toode.ee

AS Toode osalusega ettevõte OÜ Up Rolls on käeoleva disainmööbli arendaja, tootja ja müüja Eestis.

Toode AS kontaktandmed üle Eesti
Facebook

Submitted: 28.05.2015

Toode AS Peakontor

Phone:
+372 659 9400
Address:
Kasesalu 2, Saue, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles

click to see all