Articles and news

Japandi vannitoas: neile, kes eelistavad rituaali rutiinile

Maailmas võidukäiku tegev Japandi stiil toob vannituppa pehmelt kaarduvad vormid ja matid keraamilised pinnad. Skandinaavia heledad toonid koos Jaapanis eelistatud tumeda puiduga on ideaalne valik neile, kes eelistavad vannitoas rituaali rutiinile.

Soov tasakaalustada kiire elustiil ja muuta kodu üha hubasemaks pesaks on viinud sisekujundajad maailma kahte väga erinevasse piirkonda: mõnusalt rahuliku hygge stiiliga Skandinaaviasse ja minimalistlikku Jaapanisse. Tulemuseks on Japandi, mis on hubase põhjamaise kodususe ja Kaug-Ida voolujoonelise zen-stiili sulam.

Vannitoas iseloomustavad Japandi stiili naturaalsed materjalid, soojad puiduvarjundid ja must värv. Vannitoasisustuse tootja Villeroy & Boch on uuenenud Loop & Friendsi vannitoakollektsiooni aluseks võtnud Japandi stiilile iseloomulikud selged jooned, mis koondavad tähelepanu olulisele. Liiga range välimuse vältimiseks rahustavad ilmet elegantsed materjalid ja looduslikud pinnad. Valamud on sihvakate, pehmelt kaarduvate vormide ja mattide keraamiliste pindadega, mis tunduvad katsudes sametiselt pehmed. Maalähedased värvid toonitavad loovust ja isikupära ning on ideaalne valik neile, kes eelistavad vannitoas rituaali rutiinile. Japandi toonides valamud on saadaval mattvalge (Stone White), mandli (Almond), grafiidi (Graphite) ja eebenipuu (Ebony) värvides ning sobivad kokku sooja ja naturaalse puidu välimusega mööbliga – heledatest põhjamaistest toonidest kuni tumedamate värvideni, mis peegeldab Jaapanis eelistatud tumedat puitu.

Tervikliku esteetilise ja funktsionaalse Jaapani kogemuse saamiseks kuulub vannituppa ka pesufunktsiooniga tualettpott. „Värske vesi esindab puhtust, mida kogeme duši all, lõõgastavas vannis, käsi või hambaid pestes. Pesufunktsiooniga tualettpott võimaldab sama puhast tunnet kogeda ka pärast igat WC-s käimist,“ selgitas Villeroy & Boch Gustavsberg Eesti müügi- ja turundusjuht Aivi Paju. Pesufunktsiooniga WC-pott ViClean I-100 on saadaval nii klassikalise valge kui jaapanipärase mustana.

Submitted: 14.07.2022

Oy Gustavsberg Ab Eesti Filiaal

Phone:
+372 646 0312
Address:
Fr.R Faehlmanni 6, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all