Inspiraatio, sisustus ideoita, vinkkejä ja niksejä

Väikese korteri sisekujundus

Elu väikeses koteris või majas tekitab meis sageli segadust, et kuidas korraldada kõik nii, et elamine ei tunduks kitsas.
Värvitoonide valikul tasub väikeste eluruumide juures olla kindlasti ettevaatlik, et need ei muudaks visuaalselt ruume veel ahtamateks. Ammu teada tõde on, et heledad toonid teevad ruumikamaks ja avaramaks.
Kindasti tasuks võimalusel vältida vaheseinte rohkust ning eelistada vajadusel ruumijagajaid või klaasvaheseinu või poolläbipaitvaid kangaid, mida saab hõlpsalt eest lükata ning vajadusel teatud osa elamisest nende taha varjata.

Mööblit paigutades on nutikas kasutada integreeritud mööblit ja erilahendusi, mis aitavad ruumis olevad vabad pinnad funktsionnalselt lahendada. Hästi plneeritud sahtlite, kappide ja panipaikade rohkus annab võimaluse panna kõik ebaoluline tallele ning samas neid vajades asjad lihtsalt kätte saada.


Siin on näide väikesest 40 ruudusest korterist, kus kõigis tubades on kasutatud heledaid toone, et visuaalselt oleksid toad avarad. Aktsenti on antud halli tooni ning laimikarva mööbliesemete ja sisustusaksessuaaridega.


Köögimööbli valged kapid sulanduvad muu valge interjööriga ning baarileti saareke koos kolme valgustiga selle kohal tõmbab mõttelise joone elutoa ja köögi vahele. Ka baarileti all olevad riiulid võimaldavad nõude ning köögitehnika mugavat silma alt kõrvale panemist ja hoidmist.


Kööki ja magamistuba eraldab ilus taimede motiiviga kiletatud klaasvahesein. Harmoonias taimemustriga on elutoa seinal ka mustvalge seinapiltide kolmik.


Magamistuba täidavad voodi, mõned riiulid ning valgete lükandustega ruumikas kapp.


Kitsukese vannitoale annavad avarust klaasist riiulid ning klaasseintega duššinurk.




Nagu näete, siis eluruumide väiksus ei ole taksituseks, et kõik näeks välja ruumikas ja maitsekas - nukaikalt planeerides ning vajadusel professionaalide abi kasutades on see täiesti võimalik.

Koostanud: Marika Poom
Algallikas

Lisätty: 03.10.2011

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää