Artikkelit ja uutiset

Elke Mööbel tõi müügile ajatud string® riiulid

Kodudesse, kontoritesse ning avalikesse ruumidesse mõeldud disainmööbli ja saalitoolide müügiettevõtte ELKE Mööbel valikusse lisandusid disainiikooni staatust nautivad legendaarsed string® riiulid. Riiuleid muudab eriliseks nende lihtne ja ajatu disain ning geniaalne kombineerimisvõimalus, mis muudab need sobivaks mistahes ruumile.

ELKE Mööbli tegevjuhi Siim Siiguri
sõnul on string® riiulite populaarsuse taga mitu põhjust. „Riiuleid on väga lihtne kokku panna ja neid saab vähese vaevaga ümber tõsta. Erineva sügavusega riiulite mooduleid saab omavahel kombineerida ning riiulit saab kõikidesse suundadesse laiendada. Kõik see muudab string® riiulid väga funktsionaalseks, sest nad arvestavad maksimaalselt ruumiga ning sobituvad oma tagasihoidliku ja ajatu disainiga mistahes interjööri,“ räägib Siigur.

 Alkuperä: www.elkemoobel.ee

Alkuperä: www.elkemoobel.ee

 Alkuperä: www.elkemoobel.ee

Alkuperä: www.elkemoobel.ee

 Alkuperä: www.elkemoobel.ee

Alkuperä: www.elkemoobel.ee

String® riiulisüsteemide autoriks on rootsi arhitekt ja disainer Nils Strinning, kellele andis esimese riiuli tootmiseks 1949. aastal tõuke Bonnieri kirjastus. Nimelt otsustas kirjastus, et kui ärgitada rootslasi rohkem raamatuid ostma, peaks neil olema ka üks korralik riiul raamatute hoidmiseks. Seetõttu korraldaski Bonnier konkursi, mille eesmärgiks oli leida praktiline, taskukohane ja kergelt kokkupandav raamaturiiul. string® riiul pälvis konkursil esikoha.

String® riiuleid toodab Rootsi mööblitootja String Furniture. Lisaks riiulisüsteemidele kuulub tootevalikusse kontorisse mõeldud mööbel, mille seast leiab ka reguleeritava kõrgusega kontorilauad.

1996. aastal loodud ELKE Mööbel OÜ keskendub kodude ja kontorite disainmööbli ning saalitoolide müügile. Ettevõtte viimaste aastate suuremate projektide hulka kuuluvad Tallinna Teletorn, Sillamäe Kultuurikeskus, legendaarne Pärnu mudaravila Hedon Spa & Hotel, G4S Eesti peahoone Tallinnas, Heino Elleri nimeline Tartu Muusikakool, Eesti Biokeskus Tartus, Viljandi Pärimusmuusika Ait.

ELKE Mööbli mitmekesises tootevalikus leiduvad maailmakuulsad kaubamärgid Knoll, Fritz Hansen, Artek, Lammhults, Artifort, Interstuhl ja paljud teised. Disainiikoonidest on muuhulgas esindatud 1958. aastast toodetav Arne Jacobseni disainitud „The Egg“ ehk „Muna“ tool.

Ettevõtte esindussalong asub Tallinnas aadressil Lootsi 3a.


Lisainformatsioon:
Siim Siigur
ELKE Mööbel OÜ tegevjuht
Tel: 6617320
E-post: siim@elkemoobel.ee
www.elkemoobel.ee
Facebook

Lisätty: 02.04.2015

ELKE MÖÖBEL

Puh.:
+372 661 7320
Osoite:
Järve Tornid, Järve 2, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää