Artikkelit ja uutiset

Puupits ruumijagaja ja kardin – põnev alternatiiv tavalistele paneelkardinatele

Kas tahaksid kardinad uue vastu välja vahetada, et päike aknast veidi ka sisse piiluks? Või soovid hoopis osa ruumist eraldada? PUUPITS õhulistest lehekujulistest detailidest paneelid on selleks ideaalne lahendus.

 Alkuperä: tekstiilruumis.ee

Alkuperä: tekstiilruumis.ee

PUUPITSI detailidest kokkupandud paneeli saab riputada kardinasiinidele (tava- või paneelsiin) või kinnitada lihtsalt riputuskonksudega akna ette. Paneel moodustab akna ette justkui kardina, kuid on kerge ja õhuline ning laseb piisavalt valgust läbi. NB! Päikesekiired, mis läbi lehedetailide paistavad, moodustavad põrandale eriti efektse lehekujulise varjumustri.

Mitmeotstarbelist PUUPITS paneeli võid kasutada ka ruumijagajana - näiteks avatud köögi eraldamiseks elutoa poolelt. Sarnaselt kardinale saad ruumijagaja kinnitada, kas liikuvatele siinidele või lihtsalt riputuskonksudele.

 Alkuperä: tekstiilruumis.ee

Alkuperä: tekstiilruumis.ee

PUUPITS on valmistatud kolmekihilisest kasevineerist ning viimistletud loodussõbraliku puuvahaga. Lehedetaile on kahes mõõdus - väiksemad 13x21cm ja suuremad 20x30,7cm. Värvivalikus on 6 tooni: naturaalne, valge, antratsiit, pruun, punane ja oliiviroheline. Paneel võib olla nii ühevärviline kui kirju, kombineerides värve või naturaalseid toone. Mustrite koostamise võimalustel ei ole piire – tuleb vaid jälgida, et suurel pinnal on lehedetailide vahel piisaval hulgal ühenduskohti.

Stuudio Tekstiil Ruumis veebipoest on võimalik tellida erinevas suuruses ja värvis lehekomplekte. Iga komplektiga tuleb kaasa vajalik hulk ühendusdetaile ning riputuskonkse, samuti valik mustreid paneeli kokkupanemiseks ja juhis, kuidas seda teha. Nii saab igaüks endale kodus sobiva mustriga kardina/ruumijagaja kokku panna.

 Alkuperä: tekstiilruumis.ee

Alkuperä: tekstiilruumis.ee

Kui sobiva mõõdu valimine keeruline tundub, siis Stuudio Tekstiil Ruumis annab meelsasti nõu ja teeb vajadusel täpsed joonised, kuidas soovitud paneel välja hakkab nägema. Võta julgelt ühendust kodulehel olevate kontaktide kaudu.

Vaata lähemalt ka Stuudio Tekstiil Ruumis kogu tootevalikut e-poest www.tekstiilruumis.ee. Palju inspireerivat leiad ka Facebookist.

Lisätty: 19.06.2018

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää