Artikkelit ja uutiset

KODUKONTORI NELI SISUSTUSSTIILI – MILLINE ON SINU LEMMIK?

Kodukontoris töötamine on sel aastal paljudele väga tuttavaks ja igapäevaseks saanud. Hispaania kontorimööblitootja Actiu, mis on olnud pikki aastaid ELKE Mööbli partner kontorite sisustamisel, on kokku pannud neli kodukontori kujundusstiili, mis on suureks abiks neile, kelle kodukontor vajab värskendamist või alles ootab sisustamist.

Stiil #1: VAHEMERELINE
Vahemere-stiilis kodukontori märksõnadeks on värskus ja palju valgust. Toonidest on esindatud sinise, beeži ja valge varjundid, mis meenutavad sinist merevett ja liivarandu. Materjalidest on esikohal puit ja klaas, esindatud on ka pehmed tekstiilid.

Vahemere-stiilis kodukontor Noom töötooli ja Longo kirjutuslauaga. Tootja Actiu Alkuperä: elkemoobel.ee

Vahemere-stiilis kodukontor Noom töötooli ja Longo kirjutuslauaga. Tootja Actiu Alkuperä: elkemoobel.ee

Stiil #2: LOODUSLIK
Loodusest inspireeritud kodukontoris on esikohal materjalide ja värvide tasakaal. Materjalidest on esindatud looduslikud materjalid, näiteks puit ja vill. Värvidest on näha palju rohelist koos puidu- ja pastelsete toonidega.

Loodusest inspireeritud kodukontor Cron töötooli, Prisma töölaua, Noom 50 tooli ja ratastel Bend
tumbaga. Tootja Actiu Alkuperä: elkemoobel.ee

Loodusest inspireeritud kodukontor Cron töötooli, Prisma töölaua, Noom 50 tooli ja ratastel Bend tumbaga. Tootja Actiu Alkuperä: elkemoobel.ee

Stiil #3: INDUSTRIAALNE
Industriaalses stiilis kodukontoris on suur rõhk uuenduslikkusel ja tehnoloogial. Just sellisest kodukontorist võib leida kõrgusesse reguleeritavat töölauda ja vingete lisadega kontoritooli. Värvidest domineerivad mustad ja hallid toonid, materjalidest teras ja raud.

Industriaalses stiilis kodukontor koos kõrgusesse reguleeritava Talent 500 töölaua, TNK Flex töötooli,
Whass tooli ning metallist Mobile ratastel sahtliboksiga. Taustal heli summutava kangaga kaetud
akustiline Badminton tugitool. Tootja Actiu Alkuperä: elkemoobel.ee

Industriaalses stiilis kodukontor koos kõrgusesse reguleeritava Talent 500 töölaua, TNK Flex töötooli, Whass tooli ning metallist Mobile ratastel sahtliboksiga. Taustal heli summutava kangaga kaetud akustiline Badminton tugitool. Tootja Actiu Alkuperä: elkemoobel.ee

Stiil #4: PÕHJAMAINE
Põhjamaises stiilis kujundatud kodukontori märksõnadeks on lihtsus, harmoonia ja funktsionaalsus – kõike on täpselt nii palju kui tarvis ja nii vähe kui võimalik. Värvidest on esindatud valge, lisaks ka halli ja beeži varjundid. Materjalidest on aukohal puit.

Põhjamaises stiilis kodukontor Efit töötooli, Colectiva töölaua, Bend ratastel tumba, Noom tugitooli ja
istmepehmendusega sahtliboksiga, mida saab kasutada täiendava istumisalusena. Tootja Actiu Alkuperä: elkemoobel.ee

Põhjamaises stiilis kodukontor Efit töötooli, Colectiva töölaua, Bend ratastel tumba, Noom tugitooli ja istmepehmendusega sahtliboksiga, mida saab kasutada täiendava istumisalusena. Tootja Actiu Alkuperä: elkemoobel.ee

Kui vajad abi kodukontori sisustamisel või mugavamaks muutmisel, tule kogu inspiratsiooni ELKE Mööbli e-poest või äsja Järve Tornidesse kolinud ELKE Mööbli sisustussalongist.

Lisätty: 19.02.2021

ELKE MÖÖBEL

Puh.:
+372 661 7320
Osoite:
Järve Tornid, Järve 2, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää