Artikkelit ja uutiset

Värvide ja vormide sümfoonia vannitoas


Saksa-Taani tippdisainer Gesa Hansen töötas Villeroy & Bochi Artise sarja jaoks välja küpsetes sügistoonides värvikontseptsiooni.

“Värv peegeldab isikupära, loob atmosfääri ja suunab trende,” kirjeldab värvi mõju Wallpaper Magazine poolt maailma 200 mõjukaima disaineri hulka valitud Hansen. Gesa Hansen töötas Artise valamu jaoks välja 4 uut maalähedast tooni: India suve küps kollane, salveiroheline, roostetoon ja bordoopunane.



Kui sügav bordoopunane lisab vannitoale kuninglikku stiili ja väärikust, siis pastelne salveiroheline valamu mõjub rahulikult ja tagasihoidlikult. Maalähedane terrakota stiilis roostetoon loob vannitoas loodusliku meeleolu ja India suve küps kollane toob soojuse ja hommikul vajaliku energialaengu. Lisaks uutele värvidele on valikus ookeanisinine, helesinine ja õrn roosa ning neutraalsetes toonides hall, süsimust ja muidugi klassikaline valge.


Artise pinnapealne valamu on lahendatud kahevärvillisena: kui väljast on valamu värviline, siis sisepind on läikivalt valge. Valamu täpsed vaid 8 mm õhukesed servad muudavad kontrasti veelgi tugevamaks, rõhutades samal ajal kvaliteetsest TitanCeramist valmistatud valamute õrna välimust.


Pinnapealsed Artise valamud on saadaval 4 versioonis - ümmargused, ovaalsed, ruudu- ja ristkülikukujulised. Vannitoa terviklikku värvikompositsiooni saab rõhutada valamuga samas toonis Color on Demand kontseptsiooni vannipaneeliga, samuti saab valamut kombineerida Finioni ja Legato mööblikollektsiooniga.

Lisätty: 30.09.2021

Oy Gustavsberg Ab Eesti Filiaal

Puh.:
+372 646 0312
Osoite:
Fr.R Faehlmanni 6, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.