Artikkelit ja uutiset

Kastepiisast inspireeritud vannitoakollektsioon

Keskkond mõjutab üha enam disaini, selgus eelmisel nädalal Saksamaal toimunud maailma juhtival küte-õhk-vesi teemalisel messil ISH 2023. Üha õhemate servadega keraamika tähendab vähem materjali, väiksemat transpordikulu ja väiksemat süsinikujalajälge. Seda põhimõtet järgib ka Villeroy & Bochi uus vannitoakollektsioon Antao, mis mängib täiuslikult ebatäiusliku kastepiisa kujuga. Eriliseks teeb kollektsiooni see, et nii nagu looduses ei ole olemas kahte ühesugust kastepiiska, on ka sarja iga valamu suuruse jaoks välja töötatud eraldi kuju.


Kollektsiooni loomisel said disainistuudio kaschkasch disainerid inspiratsiooni hommikusest kastepiisast, mis seob nii valamut, vanni, mööblit, peegleid kui ka segisteid. Kastepiisa kuju on kõige selgemini äratuntav kerge asümmeetriaga pinnapealsetes valamutes, mis on saadaval kolmes erinevas suuruses. Lisaks sellele, et orgaaniline asümmeetria annab esemetele iseloomuliku disaini, annab see ka funktsionaalsed eelised. Valamu juurde sobib ideaalselt kastepiisa pehmete kontuuridega segisti, mis on saadaval kroomi, matt musta ja harjatud nikli viimistlusega.


Kollektsiooni mööbli valmistamisel on kasutatud naturaalseid materjale ja harmoonilist värvivalikut. „Hommikused rituaalid vannitoas võiks olla kui jalutuskäik metsa, mis annab rahu ja tasakaalu tunde kogu päevaks,“ usuvad kollektsiooni loonud disainerid Sebastian Schneider ja Florian Kallus. Lisaks mahedatele trendivärvides pindadele on Antao mööblivalikus ka ehtne puit mesitamm ja soe pähklipuu ning elegantne Botticino marmorist looduslik kivitasapind. Kappide sahtlites on LED-valgustus, et kõik vajalik kergesti nähtav oleks.


Vannituppa sobiva rahuliku meeleolu loob atmosfäärilise taustavalgustusega peegel, mille valgustugevust ja -värvust saab reguleerida puutetundliku anduriga ja mis on saadaval kolme erineva orgaanilise kujuga.

Ka vann peegeldab kollektsiooni teemat ja kastetilga peen asümmeetria muudab vanni pilkupüüdvaks. Vann on valmistatud 60% kvartsisisaldusega Quaryl®-st, mis tundub nahale meeldiv ja hoiab vee kaua kuumana.
Antao õhukeste seintega eraldiseisev vann on saadaval ühevärvilistes toonides: Alpin White, Stone White, Grey ja uue värvina Morning Green. Kahevärvilisena saab vanni soetada ka valge sisemuse ja värvilise paneeliga valides sobiva tooni 200 erineva värvitooni seast. Eriti lõõgastava elamuse pakub SilentFlow tehnoloogia, mille abil vann täitub veega vanni põhjas oleva klapi kaudu vaikselt ja rahustavalt.

Rohkem infot: villeroy-boch.eu/antao



Lisätty: 23.03.2023

Oy Gustavsberg Ab Eesti Filiaal

Puh.:
+372 646 0312
Osoite:
Fr.R Faehlmanni 6, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit