Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Interjööri ja sisekujunduse trendid 2011. aastal

Uus aasta tuli meie kõigi jaoks uute tuulte ja tendentsidega kõigis eluvaldkondades. Suurepärane võimalus uueks energialaenguks on muudatused interjööris, kuid olge valvsad eelmise aasta trendid on loonud selleks aastaks vankumatud reeglid.

2011. aasta interjööri disainis peab suurt tähelepanu pöörama perele ja stiilile „vintaaž“ . Suure tähtsuse omandavad ökoloogiliselt puhtad ja ümbertöödeldud materjalid. Selle aasta üheks prioriteediks saab olema raha kokkuhoid, mis tähendab, et kõige kallim ese interjööris ei tähenda kõige paremat ja on sobilik selle aasta trendiga.


Praegune majanduslik situatsioon on pannud paljusid vanu aegu taga igatsema. Kõige populaarsemateks muutub sel aastal disainerite seas retrovärvid: muldpruun, laimroheline või tumesinine. Need värvid ja nende värvide nüansid satuvad mitte ainult seintele ja tekstiili, vaid ka pehme mööbli riidesse.

Ei tohi ka unustada teise ringi mööbli kasutamist ja restaureerimist. Selline mõistlik asjade kasutusviis ei hoia ainult teie raha kokku, vaid annab teie kodule uue aasta moodsa tunnetuse – teie panuse keskkonna säästlikkusele. Ja ärge peatuge ainult mööblil, sest te võite endale soetada ümbertöödeldud klaasist nõud ja muid aksessuaare. Te võite oma interjööri kaunistada isegi vaipadega, mis on tehtud utiliseeritud puhastatud materjalidest.

Sellel aastal pööratakse interjööri disainis suurt tähelepanu etnilistele lätetele. Moes on aafrika ornamendid, ameerika aborigeenide sümboolika või muud etnilised motiivid ja värvikombinatsioonid. Etnilise interjööri mulje saavutamiseks võib kasutada naturaalsetest materjalidest aksessuaare, näiteks, keraamilisi või puidust vaase ja lampe, villaseid või lapitehnikas tehtud dekoratiivpatju. Värve, mis annavad edasi vajalikku atmosfääri, võib leida rahvariietest või vastava piirkonna loodusest. Veatu valiku saate järgmistest värvitoonidest: ookeanisinine, vaskne punane ja kõik toonid, mida leidub looduses.


Majanduskriis on meid õpetanud elu lihtsamaks muuta. Seda ideed on pooldanud ka paljud disainerid ning seetõttu on selle hooaja interjööris kasutusel, juba ülaltoodud tendentsidele, ka halli erinevad toonid ning kollane, mis toob sellisesse interjööri elurõõmu. Teretulnud on kompositsioonid või kombinatsioonid, kus on kasutatud klaasi, kristalli, kulda või terast. Need aksessuaarid nõuavad otsest valgust või erivärvilist põrandavalgustust. Näiteks, toa nurka võib panna mitu ümbertöödeldud klaasist kõrget vaasi ning suunata neile otsene valgusvihk, aga põrandale asetada värviliste lampidega ja vahelduva valgusega valgusti. Sel moel te saavutate toas väreleva valgusefekti ning saate kordumatu ja absoluutselt individuaalse interjööri.

Põhiline, ärge unustage, mida sümboliseerivad värvid teie interjööris. Sellel hooajal peavad kõik värvid ja nende kombinatsioonid sümboliseerima rõõmu ja lootust.

Lillat, oranži, kollast ja rohelist võib kasutada erinevates toonides ja kombinatsioonides, kuid kindlasti peaksid toonid olema puhtad, mitte summutatud. lillelised ja retromotiivid seintel on teretulnud koos samasuguste aksessuaaridega. Ning ärge kartke retrostiili üleküllastumist , see kõik on lubatud!


Kui te olete alustanud remondiga ja tahaksite moodsa interjööri, mis kestaks kauem, siis soovitame veel trende, mida ärge unustage, kui suundute sisustuspoodidesse sisseoste tegema: vintaaž, etno, skandinaavia stiil, kodune office. Üheks põhinõudeks on luua kodus mugav ja soe atmosfäär, kuid ei tohiks unustada suuri ruumilisi minimalistlike jooni.

Vintaaž: restaureeritud vana mööbel, romantilised jooned, puidu massiivsus ja südamelähedased dekoratiivsed nipsasjakesed. See stiil on tavaliselt naiste lemmik – romantilised ornamendid seintel, käsitööna valminud aksessuaarid – see kõik on läbiimbunud soojusest ja nostalgiast. Enne, aga, kui hakkate oma interööri täitma selliste aksessuaaridega, mõelge, kas olemasolev mööbel ja sisekujundus on neile vastav.

Etno – soojus, kamin, vürtside lõhnad – need on asjad, mis selles trendis inspireerib. Etnostiil juhindub interjööris India, Maroko, Kesk-Aasia, Hiina, Venemaa värvidest. Väga päevakohaselt kõlab värviplahvatus nii valgel foonil, kui ka mustal, põhiline on tugev kontrastsus: punane, oranž, kollane. Samas, kui te pole eredavärviliste toonide austaja, siis võite juhinduda interööri täitmisel värvilistest vaipadest, puidust, seinte naturaalsetest värvivarjunditest ja paljudest hajutatud valgusega valgustitest.


2011. aastal naaseb interjööri jällegi skandinaavia stiil: minimalistlik välimus valge mööbli ja puittekstuuriga, romantilised ja pehmed jooned. See stiil on äärmiselt funktsionaalne. See on rohkem kui tendents - see on elustiil! Valige valge mööbel, värvige seinad valgeks või tapetseerige valge tapeediga, millel on peal muster, mis annab interjöörile uue hingamise halogeenlampide valguses, kasutage eredaid aksessuaare: värvilisi patju, pehmet vaipa, erisuuruses karpe ja eredavärvilisi fotoraame. Sel moel saavutate interjööri, mis ei lähe kunagi moest, mida võib, tahtmisel, alati uuendada vahetades vaid padjakatteid ja kardinaid akende ees.

Nüüd, kui olete saanud ettekujutuse uutest trendidest interjööris, saate valida endale sobiva, et puhuda oma sisekujundusse uusi ja moodsaid tuuli.

Kasutage suurepärast võimalust saada täiesti tasuta tapeet Moonavoor Seinakattestuudiost. Kampaaniast saate parema ülevaate meie kodulehel.

Sisestatud: 09.03.2011

Moonavoor dekoor ja sisustus

Tel:
614 3455
Aadress:
Veerenni 24 (Baltika kvartal), Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Laske tuppa päikest ja suve: uued rõõmsavärvilised kollektsioonid Khromalt!

Laske tuppa päikest ja suve: uued rõõmsavärvilised kollektsioonid Khromalt!

Lisage interjöörile kordumatut individuaalsust lõputute Wall Designs III fototapeetide kollektsiooni disainidega.
Optimism ja värv mahlakate kaasaegsete kunstiteoste ning rahustavate triibuliste tapeetide abil.
Naturaalsus ja loomulikkus kaunite musta, valget ja rohelist värvi marmortekstuuride abil.
Troopilised aiad ja metsad lähendavad teid loodusega, panoraammaastikud panevad teid puhkust ootama viivad mõtted puhkusele?
Sügavad värvid sobivad suurepäraselt aktsentseintele, igale mustrile on lisandiks pakkuda mitu ühevärvilist foontapeeti.

Uued Holden Decor tapeetide kollektsioonid

Uued Holden Decor tapeetide kollektsioonid

Aastal 2020 andis üks eesrindlikest inglise tapeeditootjatest välja 4 uusimat kollektsiooni:
Utopia- fliistapeetide kollektsioon, mis mitte ainult ei vasta kõigile viimastele trendidele, vaid kimab ajas
kaugele ette ära. Teemaatiliselt on tapeedid  teostatud troopika ning muinasjutulise loomamaailma
stiilis. Me armastame Holden Décor’i nende oskuse eest olla eesrindlik tapeedimaailma trendilooja ning
nende kartmatuse eest toota erakordselt julgeid ning erksaid kollektsioone.

vaata kõiki