Artiklid ja uudised

Elke Mööbel sisustas uut Bonaparte bistrood

Kodudesse ja kontoritesse mõeldud disainmööbli ja saalitoolide müügiettevõte Elke Mööbel sisustas kohvikutoolide, baaripukkide ja uuenduslike riidenagidega äsja avatud Bonaparte bistrood Foorumi äritänaval.

Elke Mööbli tegevjuhi Anu Hiiopi sõnul on Bonaparte bistroo mööbel modernselt eklektiline ning kätkeb endas Bonapartele omast stiilipuhtust. „Meie jaoks oli oluline pakkuda tooteid, mis oleksid unikaalsed ning mida ei oleks varem kasutatud. Kõige omapärasemad on sadulanahast ribadest põimitud istmetega toolid Itaalia tootjalt Billiani ning kohaviitadena kasutatavad riidenagid Rootsi tootjalt Johanson Design“, räägib Hiiop.

Bonaparte uue bistroo sisekujunduse on loonud sisearhitekt Pille Tael sisearhitektuuri stuudiost Loft.

Elke Mööbel on 1996. aastal loodud ettevõte, mis keskendub kodude ja kontorite disainmööbli ning saalitoolide müügile. 2006. aastast tegutseb ettevõte Elke Mebeles nime all ka Lätis. Ettevõtte suuremate projektide hulka kuuluvad Eestis Viljandi Pärismuusika Aida suure ja väikese saali, Pärnu Endla teatri suure saali, Kuressaare Linnateatri saali, Rakvere teatri saali ja Vene Kultuurikeskuse rõdu sisustamine saalitoolidega, Lätis Daugavpilsi Kultuurikeskuse ja Livani Kultuurikeskuse sisustamine saalitoolidega ning Norvik panga ja Läti Nakkushaiguste Keskuse sisustamine kontorimööbliga.

Elke Mööbli valikusse kuuluvad maailmakuulsad kaubamärgid Fritz Hansen, Artek, Lammhults, Artifort, Interstuhl ja paljud teised. Disainiikoonidest on muuhulgas esindatud 1958. aastast toodetav Arne Jacobseni disainitud „The Egg“ ehk „Muna“ tool.

Ettevõtte esindussalongid asuvad Tallinnas aadressil Lootsi 3a ja Riias aadressil Cesu 31.


ELKE Mööbel
info@elkemoobel.ee
www.elkemoobel.ee

Sisestatud: 10.06.2009

ELKE Mööbel sisustussalong

Tel:
661 7320
Aadress:
Järve Tornid, Järve 2, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki