Artiklid ja uudised

Teistmoodi jõulukingid

KLAASMOSAIIGI töötuba – teistmoodi jõulukingid!

Klaas üks põnevaim ja mitmekülgsemalt kasutatav materjal. Et pisikest värvilaiku oma kätega koju või kingiks meisterdada pakume, võimalust osaleda meie jõulueelses töötoas.

Klaasmosaiigi kasutamine annab imepäraseid võimalusi interjööri ilmestamisel. Valgus, läbistades end eri faktuuriga värvilistest klaaskujunditest, loob ruumi omapäraseid efekte, mida on võimalik teadlikult kujundada. Kasutame klaasvormi, millesse sobivad teeküünlad ja loome sellele värvilistest vitraazhiklaasi tükikestest mustreid ja kujundeid.

KERAAMIKA töötuba – teistmoodi jõulukingid

Keraamika töötuba pakub lisaks loomisrõõmule sügis-talvistel õhtutundidel ka võimalust teha sel aastal pisut teistmoodi jõulukingid oma lähedastele ja sõpradele.

Keraamika töötuba pakub võimalust valmistada kuue erineva kunstniku juhendamisel kuus erinevat keraamikateost – kas taldriku, tassi, suhkrutoosi, koorekannu, kausi või mõne abstraktse keraamilise vormi Teie enda valikul. Loodud savist vorm glasuuritakse kohapeal või kasutate mõnda muud juhendaja poolt ettenäidatud dekoreerivat katmistehnikat. Keraamika töötoas saate seega katsetada kuue kunstniku juhendamisel erinevaid keraamika tehnikaid ja heita pilk looja igapäevasesse tööprotsessi.
Kõik kursuste käigus valminud esemed põletatakse kõrgkuumuses, mis tagab nende kvaliteedi ja vastupidavuse ning kuuluvad valmistajale.

Lisainfo: www.opetajatemaja.ee ja telefonidel 644 4044, 5565 5486 või e-maili aadressil: kristel@opetajatemaja.ee


Jõulutrendid kujunduses
Tee ise kingitus oma lähedasele või endale!

TEEMAL:
Killuke kaunist,
Ivake ilusat,
Tükike magusat
Jõuluõhtutesse


Ürituse sisu ja üldine tutvustus

Jõulupärja dekoreerimine.
Koolituse eesmärgiks on tutvustada käesoleva aasta jõulutrende.
Iga koolitusel osaleja saab jõulupärja aluse ja selle kaunistamiseks ettenähtud ehted.
Tunni aja jooksul valmib koos floristi abiga trendikas jõulupärg, millega saame kaunistada oma kodu jõulukuul.

Jõulukaardi valmistamine
Valmistame ise omapärast paberit. Iga leht on kordumatu, sõltudes peenestatud massi algupärast – selle värvist, peenestatuse astmest ja dekoratiivsetest lisanditest. Lisanditeks võivad olla näit värvilised sügislehed, seemned, roosi õielehed, nööri- või lõngajupid, sibulakoored, suled. Paberisse saab jätta ka auke või katta auk puuviljavõrguga. Kõik tehtu on võimalik vormistada värvilisteks õnnitluskaartideks või kulutada kogu aeg paberitegemisele

Hind ühele inimesele 500 krooni + käibemaks.
Grupi suurus alates 7-st inimesest. Võimalus juurde tellida catering.

Info: projektijuht Tiiu Paas, tel 644 4044 või e-post: tiiu@opetajatemaja.ee

Sisestatud: 28.10.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki