Artiklid ja uudised

Eesti disainerid tõid turule vana aja väärtusi ja kvaliteeti kandva diivani

"Oot-Oot Studio on pika arendustöö tulemusena disaininud kvaliteetdiivani Cosmo, mis on loodud kestma alatiseks."

Cosmo märksõnadeks on jätkusuutlikus ja vastupidavus. Oot-Oot tegevjuhi Marko Ala sõnul on enamik tänapäeva mööblist masstoodang, mis on toodetud kestma vaid lühikeseks perioodiks, kuid Cosmo on tänu oma kvaliteetsele materjalile, läbimõeldud disainile ja ergonoomikale koos võluva funktsionaalsusega uus vastupidav klassika, mis kannab edasi unustusse vajunud väärtusi. „Cosmo sobib kliendile, kes on väsinud ühe ja sama asja eest selle kiire kulumise tõttu üha uuesti maksma ning soovib midagi, mis kestaks kaua ja vääriks kauges tulevikus ka restaureerimist,“ märgib Ala.



Diivani ergonoomika on läbitöötatud toetamaks hästi nii üla- kui alaselga. Oma konkreetsele vormile vaatamata, on Cosmo äärmiselt mugav. Diivaniraam on konstrueeritud täispuidust ja vineerist. Täispuust treitud jalad on spetsiaalselt antud mudeli tarbeks välja töötatud. Puiduvalikus on tamm ja pähkel. Jalgade all kasutatakse kinnikruvitavaid parketi kaitsevilte. Kanga valikus on kõrge „Martindale“ näitajatega villane Wooly ja sünteetiline trevira kangas Maya CS.

Diivanit kujundades arvestati, et see oleks vaadeldav 360 kraadi ja sobiks hästi kasutamiseks ka keset ruumi. Diivanit saab kombineerida Cosmo ruudu või ristküliku kujulise jalatoega, mis toimib kandikuga täiendades ka diivanilauana.

Cosmo valmib Eestis käsitööna väikeseerias ja seda pakutakse kahe- ja kolmekohalisena.



Oot-Oot Studio on 2012. aastal kahe noore disaineri Marko Ala ja Joonas Torimi loodud Eesti suurim Skandinaavia vintage-mööbli restaureerija ja edasimüüja. 2013. aastast keskendub ettevõte vana aja väärtusi edasikandvate toodete disainimisele, arendamisele ja tootmisele.

Oot-Oot Studio tooteid saab uudistada kodulehelt >>>

Showroom asub Tööstuse 47a, Tallinnas.

Sisestatud: 03.02.2014

Oot-Oot Stuudio

Tel:
5373 0049
Aadress:
Rävala 7, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

8 KÜSIMUST OOT-OOT STUUDIO LOOJALE, DISAINER MARKO ALALE

8 KÜSIMUST OOT-OOT STUUDIO LOOJALE, DISAINER MARKO ALALE

Marko Ala on üks kahest Oot-Oot Stuudio loojast. Oot-Oot Stuudio on disainmööbli firma, mille tooted on nii disainitud, kui ka valmistatud Eestis. Oot-Oot Stuudio tegutseb väikese viiepealise kollektiiviga Tallinna kesklinnas Rävala pst 7 ja nende tugevuseks on kindlasti see, et kõigil Oot-Oot Stuudio inimestel on disainiharidus. Mööblidisainiga konkreetsemalt tegelevad kolm disainerit Marko Ala, Joonas Torim ja Mihkel Mölder. Esitasimegi Marko Alale 8 küsimust, et tema ja Oot-Oot Stuudio kohta rohkem teada saada.

KUIDAS LEIDA IDEAALNE DIIVAN?

KUIDAS LEIDA IDEAALNE DIIVAN?

Kui ees on diivani vahetamine või uue soetmine, võite leida ennast küllaltki keerulisest olukorrast. Valikuid on ju turul mustmiljon. Kuidas aga tunda ära see ideaalne diivan?
Diivaneid on erineva ergonoomikaga ja selleks, et leida omale sobiv, tuleb selgeks teha, kas eelistad midagi pehmemat või jäigemat. Suure istumissügavusega diivanit, et mõnusalt lebotada või klassikalist kitsast diivanit. Nii sule-, verdu- kui poroloondiivanid on väga erineva tunnetusega. Ei saa väita, et üks on parem kui teine, vaid tuleb lihtsalt proovida ja leida endale meeldivaim.

vaata kõiki