Artiklid ja uudised

Oot-Oot Stuudio loodud sohva COSMO saab omale väärilise diivanilaua

Oot-Oot toob klientide soovil turule COSMO diivanist inspireeritud diivanilaua.

Peatselt müügile tulev laud järgib COSMO diivani stiili ja iseloomu. „Diivanilaud on asümmeetrilise kujuga ja mitut lauda saab omavahel kombineerida, mis teeb võimalikuks luua erineva kuju ja suurusega lahendusi,” selgitab Oot-Oot tegevjuht Marko Ala. Laud on mõeldud kasutamiseks nii abilauana diivani kõrval kui ka põhilauana diivani ees. Ala sõnul on seda hea paigutada näiteks kahe tugitooli vahele. Lauaplaat on kaetud tugeva laminaadiga, mis peab hästi vastu kriimudele ning mis ei karda ka vett. Valikus on erinevad värvid. Laua jalad on treitud täispuidust.

Poolteist aastat tagasi esitletud kodumaine diivan COSMO on saanud sooja vastuvõtu osaliseks. Lisaks kaunile välimusele on käsitööna valmiva sohva tugevuseks tema kvaliteet ja läbimõeldud ergonoomika. COSMO kollektsioonist leiab tänaseks nii kolme kui kahekohalise diivani ning tugitooli. Samuti ruudu- ja ristkülikukujulise jalatoe. Nüüdseks on disainerid Marko Ala ja Joonas Torim kollektsiooni täienenud ka diivanilauaga.

 Allikas: www.oot-oot.com

Allikas: www.oot-oot.com

 Allikas: www.oot-oot.com

Allikas: www.oot-oot.com

COSMO kollektsiooni tooted on disainitud ja valmistatud Eestis.

Oot-Oot Stuudio on kahe noore disaineri Marko Ala ja Joonas Torimi loodud Eesti disaini stuudio, mis 2013. aastast keskendub vana aja väärtusi edasikandvate toodete disainimisele, arendamisele ja tootmisele. Oot-Oot Stuudio tooteid saab uudistada kodulehelt www.oot-oot.com. Showroom asub Baltika kvartalis Veerenni 24, Tallinnas.

www.oot-oot.com
Facebook


Sisestatud: 19.09.2014

Oot-Oot Stuudio

Tel:
5373 0049
Aadress:
Rävala 7, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

8 KÜSIMUST OOT-OOT STUUDIO LOOJALE, DISAINER MARKO ALALE

8 KÜSIMUST OOT-OOT STUUDIO LOOJALE, DISAINER MARKO ALALE

Marko Ala on üks kahest Oot-Oot Stuudio loojast. Oot-Oot Stuudio on disainmööbli firma, mille tooted on nii disainitud, kui ka valmistatud Eestis. Oot-Oot Stuudio tegutseb väikese viiepealise kollektiiviga Tallinna kesklinnas Rävala pst 7 ja nende tugevuseks on kindlasti see, et kõigil Oot-Oot Stuudio inimestel on disainiharidus. Mööblidisainiga konkreetsemalt tegelevad kolm disainerit Marko Ala, Joonas Torim ja Mihkel Mölder. Esitasimegi Marko Alale 8 küsimust, et tema ja Oot-Oot Stuudio kohta rohkem teada saada.

KUIDAS LEIDA IDEAALNE DIIVAN?

KUIDAS LEIDA IDEAALNE DIIVAN?

Kui ees on diivani vahetamine või uue soetmine, võite leida ennast küllaltki keerulisest olukorrast. Valikuid on ju turul mustmiljon. Kuidas aga tunda ära see ideaalne diivan?
Diivaneid on erineva ergonoomikaga ja selleks, et leida omale sobiv, tuleb selgeks teha, kas eelistad midagi pehmemat või jäigemat. Suure istumissügavusega diivanit, et mõnusalt lebotada või klassikalist kitsast diivanit. Nii sule-, verdu- kui poroloondiivanid on väga erineva tunnetusega. Ei saa väita, et üks on parem kui teine, vaid tuleb lihtsalt proovida ja leida endale meeldivaim.

vaata kõiki