Artiklid ja uudised

2023. aasta köök on Kaleidos

Kui otsid kööki, kus oleks esindatud tehniline innovatiivsus, ülim kasutusmugavus ja viimase aja stiilitrendid, siis on Kaleidos kollektsiooni köök just sinu jaoks!

Kaleidos eristub oma tehniliselt uudse lahendusega, kus köök on loodud aluminiumraamile. Aluminiumraam on äärmiselt kerge ja vastupidav lahendus sinu koju aastateks. Kaleidose köögile, nagu kõikidele teistele Febal Casa köökidele, annab tootja 5 aastase garantii.





Selle aasta trend köögis on klaasist ja keraamilised pinnad. Kaleidose kollektsioonis on võimalik aluminiumraamile paigaldada nii elegantset värvitud satineeritud sügavmatt klaasi kui ka läikivat klaasi. Klaasist pinnad võimaldavad luua kööki imelisi trendikaid vitriinkappe. Köögis alumiiniumraami kasutamine loob aga kööki uue innovatiivse lahenduse - keraamiliste pindade kasutamine kapi fassaadidena, mis annab imelisi uusi võimalusi köökide efektseks kujundamiseks.





Nii nagu mujal tubades, nii on ka köögis trendiks mööblisisese LED valgustuse kasutamine. Köögis on võimalik LED valgustust paigaldada nii kappidesse näiteks ülevalt alla jooksma kui ka riiulite sisse.



Kaleidost iseloomustab minimalistlik ja elegantne üldmulje. Kappidel ja sahtlitel puuduvad käepidemed, kappide uksepaneelid on lõigatud stiilselt 45 kraadi all, mis võimaldab uksi äärmiselt mugavalt avada.




Puhta üldmuljega köögi saamiseks on uus trend kõrgesse köögikappi lisatasapinna tekitamine, kuhu saab peita kõik tarvikud, mis tavapäraselt asuvad köögi tasapinnal - veekeetja, kohvimasin, jms. Lisaks saab kappi panna ka väljatõmmatava lisatöötasapinna, et veelgi suurendada töötasapinna mahtu kodus.


Töötasapinnale on vastupidavaim lahendus Fenix NTM mis on kriimustuskindel, kulumiskindel, löögikindel, hügieeniline ja kergesti puhastatav. FENIX on väga mati viimistlusega, mis annab pinnale pehme, sametise puudutuse. Sellest hoolimata on see materjal väga vastupidav. Tänu nanotehnoloogia kasutamisele ei jää materjalile näha ka sõrmejalgi.



Ootame sind tutvuma 2023. aasta trendikaima köögiga Alexanto mööblisalongi Järve 2.

Sisestatud: 20.04.2023

Alexanto mööblisalong

Tel:
6011 441, 5199 9622
Aadress:
Järve 2, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.