EHITUS

onduline või plekk-katus

memmeke 23.03.2007 08:51

Tahan oma vanal majal katkise eterniitkatuse lasta maha võtta ja uue terve ja tervislikuma katuse panna. Mulle eriti plekk-katused ei meeldi, aga neid on igale poole viimasel ajal pandud. Olen uurinud onduline-plaate. Tunduvad kuidagi kerged ja inimsõbralikud. Samas mu ehitusmees arvab, et seda materjali pannakse ainult kuurikatusele.
Kas keegi oskab öelda, mis võiks olla onduline'i puuduseks?

Tsiteeri

marek 27.03.2007 14:22

Onduline`i ainsateks puudusteks võiks olla pehnenemine tugeva päikese puhul ja kerge tooni muutus, samuti suhteliselt lühike eluiga (15-30a). Samas on hind ja paigaldamine suhteliselt soodne.

Tsiteeri

veel üks marek 02.04.2007 11:51

ega see onduline just parim materjal ei ole. Kunagi vaatasin ka soodsamat hinda ja panin just selle materjali, kuid nüüd sellest möödas 11 aastat ja asi tuleks välja vahetada, et esiteks on kogu värv sellelt asjalt maha koordunud ja teiseks tugeva päiksega läheb materjal väiksemagi pinge puhul vormist välja. Miinus on veel see, et korstnate juurde pääsemine sooja ilmaga võimatu.
Pluss oli muidugi hind ja paigaldamise lihtsus.

Tsiteeri

Tanel 09.11.2007 11:50

"Veel üks marek" ei kasutanud nähtavasti Onduline tooteid vaid konkurentide omi. Onduline värv on materjali sisse immutatud. Konkurentidel on plaadid üle värvitud. Tootmistehnoloogia on hoopis teine, samuti tulemus. Onduline värv ei kooru maha, vaid võib tuhmimaks muutuda. Konkurentide omad ei muutu tuhmiks vaid kooruvad maha!

Kurb on lugeda kui inimesed teevad teadmatusest antireklaami. >(

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.