EHITUS

Põrand mustamäe korteris - kriunub

Marius 18.05.2007 14:42

Tere,

Sooviks midagi ette võtta oma mustamäe korteri põrandaga. Mõte liigub selles suunas, et laminaatparkett peale panna.

Mure on aga selles, et korteri põrand hetkel kriunub kui peale astuda. Praeguse linoleumi all on mingisugune puit, mis ei näe just ka kõige tervem välja.

Kuidas sellest helist lahti saaksin? Netis otsides leidsin soovitusi lüüa naelu viltuselt põrandasse kriunumiskohtadele. Proovisin, kuid kasu eriti ei näinud. Kas on mingeid häid trikke, mida saab proovida või tuleb tõesti kõik välja vahetada?

Tsiteeri

Leander 30.05.2007 21:06

Tervist

Linoleumi all on ilmselt puitlaastplaat mille all omakorda 50x50 prussidest roovitus. Need vanad puitdetailid raskuse all painduvad ning hõõrduvad omavahel millest ka kriuksuv heli. Jah, üks võimalus on puitlaastplaadid roovituse külge kinni kruvida, sammuga 20-25 cm. Teine võimalus tõesti kõik üles võtta ja korralik põrand teha!

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.