EHITUS

vannituba

viljar 01.07.2007 08:16

Tere.
Ehitus siis niikaugele jõudnud, et oleks vaja vannituba tegema hakata. Kips on juba seinas ja ootab pahteldamist. Vannituba koos saunaga aga niipalju suur, et plaatimine läheks maksma oma 60-70000kr. See aga hetkel natuke üle jõu käiv, sest kõik muud ehitustööd läksid planeeritust tunduvalt kallimaks. Ehitust päris pooleli jätta ei tahaks. Saaks vannitoa korda, võiks sisse kolida. Küsimus siis selline, kas vannitoa plaatimisele on ka alternatiive? Neid vannitoa paneele ei tahaks panna. Tean, et on olemas kõikvõimalikke toonitud pahtleid, mida hiljem lakitakse ja struktuurvärvid jne. kas selliste vahenditeka annaks ka midagi vannitoas teha? Või ei sobi sellised vahendid niisketesse ruumidesse?

Vastuseid oodates,
Viljar

Tsiteeri

olavi 04.07.2007 08:46

kuis suur vannituba on?
nendes osades,kus toimub pesemine,peaks ikka seinas plaat olema
teostame ise ka kõikvõimalikke ehitustöid,seega kui Teil huvi on,saatke andmed ja teeme hinna,kui hind sobib võime Teie vannitoa valmis ehitada

Tsiteeri

viljar 04.07.2007 16:33

Vannitoa põranda pinda on 16ruutmeetrit. Seinad siis veel lisaks. Lisaks tuleb veel sauna põrand plaatida. Seda pinda on ka umbes 16 ruutu. Koos seintega tuli plaadi alla minevat pinda peaaegu 80 ruutmeetrit.
Hinna võite välja pakkuda sellisele e-maili aadressile nagu viljar.turner@e-riik.ee
Lisaks plaatimisele võiksite pakkuda ka hinna(juhul, kui tegelete sellega) maalri töödele(lauspahtel, värvimine jne)

Tsiteeri

olavi 05.07.2007 11:52

saatsin Teile kirja Teie poolt antud meilile,võtke ühendust,siis saame täpsemalt rääkida

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.