EHITUS

soemüür

maali 03.10.2007 17:51

Kas soemüüri võib katta mingite kuumakindlate plaatidega et see ilusam välja näeks ja milliseid plaate tohib kasutada ja kust neid saaks ?

Tsiteeri

tsa 30.10.2007 00:11

Kui soemüür on tellistest sul, siis puhasta ta parem relakaga ära - naturaalne ilu lööb särama. Aga üldiselt ei ole lootust, et miski plaat sinna pidama jääb, sest kuuma kõikumine on maru järsk ja varsti on plaadid maas. Muidugi sooja eraldumine kah kahaneb Võib krohvida kah tegelt

Tsiteeri

Sotare 09.02.2008 14:05

No seda et plaadid pidama ei jää, ei saa päris kindlalt väita. Olen näinud soemüüre pliittide taga, et kergem rasvast puhastada. Seisavad seinas küll. Ja on ju olemas ka plaatahjud http://www.uunisepat.fi. Olen mõne sellise ka ise paigaldanud ja pole kordagi kuulnud et plaadid lahti on tulnud.

Tsiteerin ka :

Re: soemüür
Postitanud: keradega välk - 27. aprill, 2005 23:00
Mida väiksem plaat seda parem. Suur plaat katab liiga erineva paisumisega kohti ja lõõride kohalt tulevad pikema aja pärast juuspraod sisse, mis heleda plaadi puhul silma torkavad. Ja muidugi sooja annab vähem.

Mul omal juba 10a seinas. Vahetamine on vist jube töö, sest plaatimissegu on kuumusega sama kõvaks tõmbunud kui tellis.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.