EHITUS

Kas tavakäitumine?

Piret 16.10.2007 21:58

Tellisin garderoobi. 50% hinnast soovitakse ettemaksuks kohe, see on OK. Aga teine 50% soovitakse ca. 3 nädala pärast ehk ka enne, kui garderoob valmis ja paigaldatud. Tunnen lihtsalt huvi, et kas kõikides antud valdkonna firmades on nii, et kogu raha tuleb enne ära maksta, kui garderoob paigaldatud.

Tsiteeri

Püüan olla kasulik 17.10.2007 20:47

Ei kindlasti mitte. 50% on ettemaks küll, aga teine 50% makstakse ikka alati,siis kui tellimus on kliendi juures. Mina igal juhul ei maksaks teist osa kindlasti mitte enne ära ! Ja soovitan seda ka teil mitte teha.

Tsiteeri

Jaanus 19.10.2007 20:08

See et 50 prossu ettemaksuks küsitakse on tavaline nähtus. Ülejäänu tasutakse alles peale mööbli valmimist, transporti ja paigaldust. Kuidagi kahtlane. Mainekad mööblifirmad nii ei tee.

Tsiteeri

väide 20.10.2007 00:23

Aga äkki sa piret oled lihtsalt sitas nimekirjas..
Oled teinud varem ehitajale või mõnele tarnijale tünga ja nüüd siis pead saama sama käitumise osaliseks.
et enne kaupa ei saa kui kaup tasutud...
leivapoest ju ka ei saa poolikult kaupa..maksad ära ja siis võid koju viia selle...
Eks kõik oleneb lepingus mille sõlminud oled.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.