EHITUS

Sauna keris

Liis 21.11.2007 11:34

Saunaehitamine just käsil, kuid ei oska kerist valida.Palun abi asjatundjatelt.

Tsiteeri

ruts 23.11.2007 08:33

sõltub kas saun on eraldi hoonesvõi korteris. Ja samuti oleks oluline teada mida sa leilipuhul enim ootad ja kas soovid kerisega ka vett kütta?
Parima leili saab kinnise kerisega saunaahjult, mis on sisuliselt võrdne suitsusauna leiliga, vahe vaid selles, et suits ei tule ruumi. Kuid kui soovite kindlasti soomesauna siis soovitaks ikka sellist ahju kus kogu kolle on ümbritsetud võrguga ja kütteväärtus on seeläbi kõrgem jne. Hind tuleb mõlemal puhul enamvähem ühte aukku

Tsiteeri

Liis 23.11.2007 19:29

suured tänud vastuse eest, olin juba lootust kaotamas:) vett kütta ei soovi ja saun asub eramajas sees. kas te palun oskate pakkuda konkreetse firma kerist, mis ei maksaks üle 10 tuhande.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.