EHITUS

Kust saada töödeldud metalli ja klaasi?

Trinka 28.01.2008 14:26

Tahaks selliseid suuri mustrilisi metallplaate, mida panna seina või ukse peale. Tean, et on olemas väga erinevaid, suures valikus nagu näiteks: valtsitud alumiiniumplaate, kohrutatud mustrigametallplaate, metallvõrku jne aga kas ka eestis kättesaadaval, kust otsida?
Klaasi tahaks ka erineva pinnaga, mida siis duššinurga seinana või uksena kasutada, või ükskõik milliste kappide ustena või lükandseinana, - uksena. Klaaspindasid tahaks just sihukeste omapärastena: mulliefektiga, veepiiskadega, veeauru imitatsiooni, mustrilisi ja reljeefseid kõvendatuid tekstuurklaasi, traatvõrega klaas, söövitatud ja sihuke, kus on kahe klaasikihi vahel mingi muster või pilt pandud, töödeldud kuidagi.
Igasuguseid alternatiivseid pindasid otsin.

Tsiteeri

Martti 29.01.2008 01:26

klaasi saab www.baltiklaas.ee
www.marepleks.ee
Metallplaatidega on keerulisem lugu, midagi väga põnevat siin eestis ei liigu, aga väjaspoolt tellida saab. Kõik oleneb muidugi kogustest.

Tsiteeri

Eesti Klaas 08.02.2008 23:17

klaasi kohta saab küsida ka siit. pakutakse huvitavaid lahendusi/võimalusi.

tel: 6275020
info@eestiklaas.ee

Tsiteeri

Disainer 10.02.2008 21:53

Metall: http://www.metaldis.ee/ ja klaasi võid uurida jah http://www.marepleks.ee/ -st

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.