EHITUS

Seinex-mis võib seda asendada?

Murelik 18.03.2008 14:02

Ehitame puitkarkassil puitmajale II korrust. I korrusel on seinad kipsplaadist ja värv peal. Aga paratamatult tekivad ju mingi aja pärast praod seintesse, sest puitmaja ju nn liigub. Lasime need korda teha garantiiremondi korras, kuid nüüdseks on jällegi praod tekkinud, mitte küll suured, kuid siiski see häirib. Soovitati, et II korrusele pange Seinex, et see annab koos puiduga liikuma nii, et pragu seinas nähtavale ei tohiks tulla. Kas on veel mingeid variante peale Seinexi sellise asja puhul?

Tsiteeri

lu 16.04.2008 15:00

klaaskiudtapeet. on seineksist viisakama välimusega.

Tsiteeri

Oma 18.04.2008 17:20

Kui kips viimistleda nii nagu näeb seda ette hea ehitustava siis ei pragune ta midagi.Kindlasti võtsite peale säästuprogrammi ja nüüd praod sees.
eeldan et kui olete teinud sedasi. kihti cyprokit..vuugitud lindid paigas ja panete kanga alla millele lauspahtel siis ei tule teil miskeid pragusi naljalt sisse.Kui muidugi maja ise ei vaju:)
aga kahjuks tellivad vähesed sellise asja kuna viimistlus võtab aega ja on kallis.
kui aga hiljem praod sees siis ehitaja süüdi:))
Kui on abi vaja siis võime aidata.
Täname.
Oma.ehitus@mail.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.