EHITUS

Nurgaukse lahendus?

Ergo 26.04.2008 12:24

Tere,

Selline küsimus, kas kuskilt on võimalik osta/tellida nurga liug- või voldikuksi? Mul on selline nõme korteri layout, et koridor keerdub ümber vannitoa ja vannituba ise on väga pisike. Mõtlesin, et oleks hea lahendus kui oleks selline uks, mis ei avanedes ei blokeeriks koridori ära ning ruumi paremaks ära kasutamiseks liiguks ümber nurga, mis looks vähemalt illusiooni suuremast ruumist.

Kas selliseid 90 kraadise pöördega voldik või liuguksi kuskil pakub keegi? Või on ehk võimalik kombineerida kahest uksest selline lahendus?

Ergo

Tsiteeri

inga 28.09.2008 13:23

kui seal ukse kõrval, nii paremale, kui ka vasakule jääb umbes pool meetrit vaba seinapinda, võiksid kasutada kitsa umbes 40-50cm-e ukselehega liuguksi. eeldab ilmselt eritellimust, aga vaev tasub ära. vaata nurgadušialuseid - sama lugu ju!

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.