EHITUS

ehitus

FALSTER OÜ 07.10.2008 11:05


teostab üldehitus-, sise- ja remonditöid. Teeme ka saunasid, lavasid, katuseid, plaatimistöid. Uste ja akende paigaldus. Töö kiire ja korralik. Hinnad kokkuleppel. Vt. fotosid! http://fotoalbum.ee/photos/juksaar

Tsiteeri

Aleksandr 04.01.2009 20:26

töötasime seal ..tegime betooni tööd ...firma väike paha ..halvasti maksevad seal ja viimane raha ei annavad üldse tagasi meil (10000) ..käisime töökaitsesse ..ja ootame raha tagasi !

Tsiteeri

falster ou 05.01.2009 08:57

tere aleksander head uut aastat sulle aga ma arvan ,et sa ajad meid kellegagi segamini kuna me ei ole teostanud ühtegi betooni tööd lähi minevikus ja kui sa oleksid meil tööl olnud siis ei oleks te ilma rahata jäänud sest meie firma on töötja sõbralik kui töötaja teeb meile tööd siis peab tema enda tehtud töö eest tasu saama ja ma väga loodan ,et te ei laima meie firmat.
kõike paremat soovides falster oü kolektiiv :X
meiel tekkis veel selline küsimus ,et kus see objekt oli ja kes on siis firma juhid.ja kui teil on küsimusi siis emaili aadress on ehitajad.mehed@gmail.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.