EHITUS

pakkett-aknad

mureli 15.12.2008 11:27

mul selline mure,ostsin korteri(keskküttega,korterelamus)seal olid(vist ise paigaldatud)aknad.aasta ringselt need aknad"nutavad"on niisked,akna "põskede" remont on iga kevade asi,kuna talve jooksul need lihtsalt lähevad niiskusest hallitama :(kas on viga akendes,või millegis muus,andke nõu,uute akende panemine on olnud mitu korda mõttes,aga äkki on odavam lahendus?

Tsiteeri

w 15.12.2008 19:35

Ise küll akendega ei tegele, aga olen kuulnud, et vanades paneelikates on plastakendega aegajalt selline probleem. Akendel peaks olema mingid tuulutusavad vms. , v. on viga korteri ventilatsioonis. Soovitan küsida nõu aknatootjalt, v. mõnelt selleala spetsialistilt.

Tsiteeri

hens 27.02.2009 21:50

Kas enam vaatadki.Niiskus kondenseerub kõige külmemasse kohta.Kui aknapale läheb pidevalt hallitama siis oleks vaja vaadata kas aknapalede ja akna vahel pole kohti kust külm ligi saab.Uued plastaknad on nii tihedad, et on kadunud endine loomulik ventillatsioon-niiske õhk oleks vaja kusagilt välja lasta-täiendavat ventillatsiooni tubadesse-ka avatud vannitoa, wc uks aitab niisket õhku välja viia-ventillatsioon on siis parem kui kusagilt tuleb ka õhku juurde.

Tsiteeri

kalesy aknad 16.03.2009 23:41

Eelpoolmainitus on üksjagu tõtt, kuid minu jutt tuleks pikem ja küsimusi on rohkem.
Lahendus on kindlasti olemas ja kui saan teada, mismoodi on ehitatud-soojustatud eramu seinad, kas tegu on uue või vana hoonega, kas ventilatsioon on olemas ja kuidas lahendatud, kui kõrged on aknad, kui sügavad on aknalauad ja kuidas on lahendatud maja küttesüsteem (kas kõrgtemeratuurilised küttekehad on akende all), kas on mereaäärse eramuga tegemist või kuskil mujal, mis tüüpi aknad ja kelle toodang (koos pakettklaasi täpse sisuga), siis saan väljastatda probleemi põhjusele ka üsna suure tõenäolisusega pädeva retsepti.
Eerik Kirs
Kalesy - aknad ja uksed
tel 56 256 225
e-mail: eerik@kalesy.ee

Tsiteeri

mureli 22.03.2009 11:49

tänud vastuste eest,vastan viimasele kirjale.Meie maja on ehitatud 1986a.paneel maja 15 korteriga,meie asume keskel.mingi ventilatsioon on vanni toas ja köögi kraanikausi kohal auk laes.Akna suurused on köögis (lxk)160x125 ja suur tuba 200x125 ühel lpse toas on sama mis esimene ja poja toas on koos rõdu uksega,mille tihend ei pea talve tuultki,mis siis niiskusest rääkida.Aknalaua laius on 31 cm.Radiaatorid asuvad akende all.Mere ääres päris ei ela aga metsa ääres.Akna tootja nimi oli vist Vemont,kuid ei anna pead.Kahe klaasiga pakett-aknad.suur tänu kui saaksite anda hea "retsepti" et ei peaks aknaid vahetama :)

Tsiteeri

Margo 29.05.2009 12:44

Tere
Kas olete oma probleemile lahenduse leidnud? Kui ei siis palun võtke ühendust info@ramaraknad.ee Usun, et leiame teie probleemile lahenduse.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.