EHITUS

Katusekile valepidi?

Karin 08.01.2009 18:32

Tere,
mul on mure seoses läbilaskva katusega. Ühest toast laseb katus vett läbi ja kui lagi sai uuesti alla võetud, oli katusekile seestpoolt märg. Kas on võimalik, et antud kohas on katusekile pandud valepidi? Kas on võimalik üldse aru saada, kuidas katusekile õigetpidi on või ei ole sellel üldse vahet ja probleem seisneb milleski muus?

Ette tänades!

Tsiteeri

Veiko 09.01.2009 22:18

Jah, ega kui katuse kile valepidi pandud siis laseb see tõesti läbi aga parim soovitus otsida katusel katkine koht üles ning parandada see ja lasta lagi korralikult ära tuulduda kuna muidu kippub hallitus sisse tulema.

Varjan ka selline, et kile ei ole valepidi vaid kuskilt jookseb kile vahelt sisse või kile katki !!!

Tuleb korralikult asi üle vaadata, et viga üles leida.

Tsiteeri

Mellmarc Des OÜ 22.02.2009 11:48

Tegelikult peab katusekate vett pidama mitte aluskatte kile. Katusealuskatte kile on mõeldud temperatuuri kõikumistes tekkiva kondentsi jaoks. Õigel katusekilel on üks pool sile ja teine kergelt kare või sametine.
Kui kondents tekkib siis see jääb karvade vahele pidama ja katusealune loomulik tuulutus kuivatab selle ära.
aluskattekile ei olegi mõeldud tegelikult vett pidama, sest ta on väikseid auke täis.
Keegi ehitama hakkab siis valige meid, sest meie müüme kvaliteeti mitte hinda.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.