EHITUS

OSB peale plaatimine?

Liis 03.10.2009 16:13

Kas selline asi on võimalik, et OSB plaadi peale plaatida? Kuidas on vastupidavus seal peal ja millega peaks plaatima( Plaadiliimiga, kui siis millisega) või (plaatimisseguga ja kui siis millisega)?? Küprokit eriti ei tahakis enam peale panna kuna vannituba on niigi väike ja selle seinapanemine teeks veel väiksemaks. Küsin sellise plaatimissüsteemi kohta, kuna vannituba ja wc on koos, kuhu tuleb vann, pesumasin ja kraanikauss. Vannituba ise on mõõtmetelt umbes 3*3 meetrit. Kas oleks sobilik plaatida osb peale? Ja põhiline kuidas jääb vastupidavus?

Tsiteeri

olavi 14.10.2009 16:23

OSB peale ikka ei plaadita tavaliselt, sest osb võtab niiskust sisse, eriti siis, kui tegu veel vannitoaga.
Miks teil seinad üldse vannitoas OSB-ga kaetud on?
kas soovite teostada vannitoa remonti?Helistage 50 45 347

Tsiteeri

Liis 14.10.2009 21:27

Kuna seinad olid kõverad ja oli vaja sirgeks saada, pluss see et puitseina külge on tugevam kinnitada kappe seinale jne kui mingi küproki külge?
Vannituppa tuleb sundvent ja kinnine dušikabiin, ja kui panna plaadid plaadiliimiga siis see jääb mängima ja miks peaks niiskus sisse minema vannitoas, küprokisse läheb ju samamoodi?
Küprokil veel suurem oht ka seentetekkeks kui niiskust saab, ükskõik kas siis on rohkem niiskuskindel plaat või vähem.

Tsiteeri

olavi 14.10.2009 22:25

No tegelikult on, nii et kui tahetakse kappe kinnitada, siis pannakse kipsplaadi taha tugevnduseks OSB või vineer aga vannitoas ikka tehakse seinad kipsiga üle või siis krohvitaksa ja kipsi või krohvi peale käib hüdroisolatsioon, selleks, et niiskus sisse ei läheks.
Kuna puit mängib rohkem, kui kips, siis plaadid tavaliselt sellel ei püsi.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.