EHITUS

5x5x5cm auk ja parim tööriist selleks

Tanel 17.12.2009 14:49

Tere!

Olen totaalne oinas ehitusriistade alal aga ühte oleks siiski soov soetada - mõne nupukama idee teretulnud!
Nimelt oleks mul vaja tööriista millega on kõige lihtsam teha 5x5x5cm auku pabermaterjali(ütleme raamatusse) sisse. Mõõt on muutumatu. Tegemist võib olla nii mehaanilise, kui ka elektrifitseeritud riistaga, hinnaklassis kuni 5000eeki.

Tänan abi eest,
Tanel

Tsiteeri

Andres 18.12.2009 10:09

Tere
Kui Teil on vaja just nelinurkset auku näiteks raamatusse nagu näite tõite, oleks variant, et puurite esmalt augu trellpuuriga ja siis saete tikksaega vastavalt vajadusega õige suurusega augu. Ilmselt võimalik oleks ümarate aukude puhul , et mõõt pole täpselt 5 cm. Siis on olemas ümarad tiheda hambaga augusaed (mõõdud näiteks 48mm, 68mm jne.)mis käivad trellpuuri otsa ja millega peaks saama saagida läbi paberi.
Andres (andres@boxes.ee )

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.