EHITUS

Hoiatus! Artemia OÜ

Cargo 29.07.2010 22:53

Tehti remont vannitoas ja tualettis minu Lasnamäe korteri. Leidsin firma Artemia OÜ Internetti portalis. Alguses mehed tundsid välja nagu päris suured profid. Ja peale esimest nädalat tekkisid mul nendega probleemid.
Nemad ostsid mõned torud ja ühendid ise ja andsid mulle tshekki. Kaks korda ma nägin et nemad ostsid mingid seadmed mis nendel pole vaja. Kui ma nägin seda, alles siis nemad ütlesid et see oli vale ost, (muidu nad tahtsid lihtsalt neid seadmed võtta koju).
Remont tehti väga halvasti. 1 kuu pärast hakkas keraamiline pliit purunema ise! Kutsusime inspektori, tema ütles et nemad panid liiga vähe tsementi pliidi all. Pidime uued plaadid ostma (seeni 3 tükki on puruks) ja liimisime ise.
Artemia OÜ mehed enam telefoni ei võtta, kui ma nendele helistasin ja ütlesin et pliidid purunevad. Ei võtta telefoni vastu vist sellepärast et ma juba nendele olen maksnud. Tsekki nemad mulle ei annud, ütlesid et saadavad email'i kaudu. Arvan et käibemaksu nemad ei maksnud ka.
Artemia OÜ's on 2 meest - Vadim Filatov (Вадим Филатов), ja Aleksei (perekonnanimi ei mäleta).

56358845 Vadim/uldehitus/ gipscraft@list.ru
5644831 Aleksei/santehtood/

Осторожно! Artemia OÜ, Tallinn

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.