EHITUS

soovitage ehitusmehi korteri remondiks Tallinnas

Lilli 01.08.2010 01:52

palun, ehk keegi teab soovitada asjalike ehitusmehi korteri remondiks Tallinnas
Kelle töötasu mõistlik ja töökvaliteet tipp tasemel
Tänud

Tsiteeri

Ehitusmees 01.08.2010 17:55

Lugupeetud Lilli.Vaadake asi selles,et mõistlik ja tipptasemel on täiesti erinevad asjad.Kui töötasu on mõistlik siis on ka töökvaliteet mõistlik.Tipptase viimistluses eeldab ka tipptasemel töötasu.Iseenesest asi lihtne,valik on teie teha.

Tsiteeri

U.K. 03.08.2010 23:12

Tere!
Huvitav oleks teada, mida on vaja korteris remontida? Mehi- naisi leiab ikka.
Lugupidamisega,
Urmas.

Tsiteeri

oh 07.08.2010 04:59

kõik tahavad saada tipp taset võimalikult odavalt,siis tee ise ,ilma rahata ei tee sulle siin maailmas mitte keegi mitte midagi.tahad tipp taset siis maksad ka tipp tasemele kohaselt vot nii,saage üle ükskord oma unistustest kui raha pole

Tsiteeri

otsija 07.08.2010 16:50

Aga soovitage keegi häid töömehi Tallinnas, otsime juba pikkemat aega, aga töökvaliteeti annab soovida... >| Ei otsi kõige odavamaid, kvaliteet on tähtsam.

Tsiteeri

Elar 08.08.2010 18:57

Näiteks,selline seltskond www.expert.edicypages.com ,mul tegid vannitoa mõistliku raha eest korda.Teevad ka siseviimistlust ja põrandaid.Mul küll kogemus ainult vannitoaga aga jäin rahule.

Tsiteeri

Lilli 10.08.2010 00:02

Kibestunud sosssepad, kes peavad ennast suurteks ehitajateks on siin kõvasti sõna võtnud. Tunnen teile kaasa, et ehitusturg on teinud vähemalt mingid korrektiivid ja sellistele tainapeadele ehitusturul enam kohta ei ole ja nüüd siis istuvad foorumites, kus otsivad endast veel lollemaid või püüavad sõna võtta sellistel teemadel, mida nad ei jaga.
Mõistlik hind see ei ole üle ega ala makstud. Kui te oleksite koolis käinud ja miitte peale 7 ndat klaasi ehitusele prahti korjama ja ämbreid tassima läinud, siis te teaksite selle sõna tähendust. Tipp tasemel ei tähenda mitte RYL 1 , vaid tähndeb seda et silmaga eristavaid vigu ei ole ja kõik töötab nagu peab.
Iga lugupeetud ja oskav ehitaja ei tee halba kvaliteeti, kui ei suuda head kvaliteeti teha siis ära tööta ehitusel ja ega siis sul jäägi muud üle, kui foorumites oma kibestust välja elada.
Rahu jutumärkides ehitajad, kunagi pole hilja uuesti kooli minna.

Tsiteeri

Lilli 10.08.2010 00:11

Kui rohkem maksad, see ei tähenda kohe paremat kvaliteeti.

Tsiteeri

:)) 10.08.2010 12:12

halloo Lilli oled ise paras sossepp ,sellise suhtumisega ei tule ükski ehitusmees sinu juurde tööd tegema..mine astu aga firma uksest sisse ja maksa nii ,et tolmab....

Tsiteeri

Ehitusmees 10.08.2010 20:58

Lugupeetud kibestunud tädi Lilli.Defineerige mõiste"mõistlik hind ei ole üle ega alamakstud" kas see on seesama mis "kõva ei ole liiga kõva ega ka pehme".Tundub et olete ise üpris pealiskaudne.Ja milliseid vigu teie lugupeetud silm eristab ja kui kaugelt : kas teie nägemine on 1,0 mõlemad silmad või kasutate juhtkoera.
Kui te ei suuda ennast korrektselt väljendada,siis peaksite ise kooli minema.Hoolimata sellest,et teil juba on 2 kõrgharidust,Gucci näpitsprillid ja töötate rahvusvahelises firmas personalijuhina.
Ning ärge unustage aeg töötab ehitaja kasuks,võite remonti mitte teha veel 2-5 aastat,aga pärast seda teie elamine suisa karjub remondi järgi ja ikka võtate endale mõne soss-sepa,kellelt te eeldate tipptaset aga maksta tahaksite ikka miinimumpalka.Mitte midagi pole uut siin maakeral,kõik on juba enne meid olnud ja läheb ka samamoodi edasi.Aamen.

Tsiteeri

to ehitusmees 21.08.2010 23:28

Halloo ehitusmees. Praegu on ehitusturul kitsas käes ja kuna ehitusmeestel ei ole pidevat tööd, siis tõstetakse ka hinda, et aastas kuu keskmine sissetulek tuleks igati "tipptasemel". Aeg ei tööta enam ehitusmeeste kasuks, tulge maa peale. Iga kõrge hinna küsija ei ole veel tipptasemel tegija. Aamen.

Tsiteeri

Ehitusmees 22.08.2010 17:17

Ehitusturul on ALATI kitsas käes.Praegu on kitsas nii tööjõuga kui ka tööga,aga keegi kunagi pole lubanud ,et elu on lill.Ja aeg töötab endiselt ehitusmeeste kasuks,kui leiate et küsitud hind on liiga kõrge ärge siis tööd tellige.Ostke ise vajalikud tööriistad,hankige ja transportige materjalid(loomulikult võimalikult odavalt),kui oskusi jääb endal vajaka töö teostamiseks - leidke aeg ja läbige kuskil work-shop(korraldatakse ka tasuta koolitusi)ja teostage töö ise.Ah et pole aega ja viitsimist - no selle eest te ju maksategi.Jätke endale ükskord meelde kallid tööde tellijad,ega töömehel pole sooja ega külma teie remontimata või ehitamata objektidest,ta on ainult nõus need asjad mõistliku raha(mis katab tema kulutused:transport,tööriistade amortisatsioon,tööriided-kindad-isikukaitsevahendid,tööaeg,vanaduspension jne.) eest ära korraldama.
Ja ärge pritsige seda fraasi :iga kõrge hinna küsija pole veel tipptasemel tegija - igale poole.Te ei viitsi isegi erinevate pakkumiste sisusse süübida.Omast kogemusest võin öelda,et ainus asi millele tähelepanu pööratakse on lõpphind,see peab olema võimalikult väike number.Aga mida see kõige odavam pakkumine tähendab,seda te teate küll aga kaine mõistus eirab seda,sest raha ju välja käia ei taha.Te teate suurepäraselt millised ohud kaasnevad kõige odavama pakkumisega,aga ikka mõtlete äkki läheb õnneks.Tavaliselt ei lähe.Tehke palun ise ka kodutööd selleks,et remont või ehitus õnnestuks.
Ja tuletage oma keskkooli või gümnaasiumi matemaatikat meelde siis on teil endal palju lihtsam.
Jõudu,jaksu ja kordaminekuid nii tellijatele kui ka töömeestele.

Tsiteeri

ROTT 28.08.2010 17:15

õige jutt ehitusmehel,kui see maja ehitamine nii lihtne on siis tehke ise ja ärge virisege ja uurige kui palju miski maksab!! minge poodi ja ostke endale vajalikud tööriistad millega tööd teha,alla profi riistade pole mõtet ostagi ja need ei maksa just vähe...jah kuidagi saab kõik tööd ise ära tehtud ka käepäraste vahenditega aga mis kvaliteet siis ka tuleb? ja mis puudutab hinda siis palju sõltub ka transpordi kulust. vaevalt juuksurisse või autoremonti lähed ,et vabandage tahan tipptasemel soengut aga teil on liiga kõrge hind ,kes teeb mul selle soengu kõige sootsamalt.....KUI NII ROTT OLLAKSE ,ET RAHA POLE SIIS LÕIGAKE ISE ENDAL KODUS JUUKSEID JA REMONTIGE OMA AUTOSI KODUS JA EHITAGE OMA KODUSI ISE KORDA JNE....ARVATA ON ,ET SELLISTES VOORUMITES AINULT ROTIKARI KOOS KÄIB KES KÕIK LOODAVAD MIDAGI ILMA RAHATA SAADA...LITSIMAJAS KA LITSIL TUNNIHIND JA TAL KA OMAD KULUD!!!! LIHTSALT NÄRVI AJAVAD SELLISED ROTID KES OOTAVAD EI TEA MIDA ILMA RAHATA SAADA

Tsiteeri

rotilõks 28.08.2010 20:11

Ega iga kallis tegija ei ole veel kvaliteetse töö tegija. Sellise jutuga minge kuu peale ja ehitage seal oma Paabeli torne edasi. Samuti ei ole töömeestel ükskõik remontimata kodudest või ehitamata majadest, sest iga klient võib talle kaasa tuua mitu järgmist klienti. Kõik sõltub hoopis sellest, kuidas töömees oma tööd teeb. Mõistlik hind ongi see, et ta ei alahinda ega ülehinda oma teenuseid, vaid püsib oma stabiilsete hindade juures. Kuid viimasel ajal on näha trendi, et kui üks töö tehtud, siis järgmise samasuguse eest tõstetakse juba hinda.
Seega töömeestel pole ükskõik. Aamen.

Tsiteeri

Ehitusmees 29.08.2010 08:52

to:rotilõks
Kommentaariks niipaljukest-kallis tegija pole veel kvaliteetse töö tegija : aga kus on siis tellija silmad kui töö käigus on näha et kalli raha eest tellitud töö ei suju nii nagu peaks.Vabandus: ma ei saa ju kogu aeg töömehe kõrval passida ma pean ise ka tööl käima-olema-tööd imiteerima kontoris-koolis-vabrikus jne.Tööde käiku tuleb sekkuda KOHESELT kui on näha et midagi on viltu.Ega ehitus või remont pole legotükkidest ehitamine et muudkui tõstad ümber kui pähe tuleb,igasugu ümbertegemised ja parandused kujunevad reeglina kalliks või väga kalliks.Tüüpkäitumine tellija poolt on järgmine - kui tööga on algust tehtud ollakse nii ärevil,et las olla,peaasi et töö käiks ja lõpus kui on arveldamise aeg siis hakatakse virisema...Kui ise ei suuda,ei ole aega,ei oska hinnata tööde käiku ja kvaliteeti siis palgatakse järelvalve(aga kurat see ju jälle maksab) - ei tahaks nagu raha välja käia.
Iga klient võib kaasa tuua mitu järgmist klienti : iga närune klient kes võib kaasa tuua järgmised närused kliendid - neid pole töömehele vaja.Enamus tellijaid on sellised : raha on peugeot 206 jaoks,selle raha eest tellitakse 406 ja kui töö on valmis siis hakatakse halama ja virisema kus see 606 siis on...
Stabiilsed hinnad : mitte midagi pole tänapäeval stabiilne - täna paistab päike homme sajab vihma,eile oli bensiin odavam täna kallim,nädal tagasi oli materjalidel üks hind täna teine jne.
Lõpetuseks niipalju : odavad töömehed surid MASU ajal välja nagu saurused,sest üsna ruttu sai selgeks ega ikka omahinnaga kulusid ei kata.Järgi on jäänud need töömehed kes oskavad oma kulusid üksikasjalikult kokku lüüa ja vastavalt sellele ka pakkumisi koostada ja tööd teha.
Ja ärge veeretage kogu vastutust töömehe kraesse - iga sugune diil on kahepoolne kokkulepe,kus mitte ühel poolel pole kohustused ja teisel poolel õigused vaid need on mõlemal poolel ühesugused.
Suhelge omavahel rohkem ja nämmutage kõik detailid kas või kümme korda üle,siis on hiljem vähem õiendamist.Nagu öeldakse : üheksa korda mõõda,üks kord lõika.Kordaminekuid !

Tsiteeri

imestaja 29.08.2010 16:11

kesse sihuke naiivne ehitusmees siin sõna võtab?
ükski töömees ei taha, et tema kõrval passitakse.
kui ehitusmees nimetab kliente närusteks, siis pole ta mingi ehitusmees vaid rohkem voorimees

Tsiteeri

101 raske töö tegijat 19.09.2010 19:49

hahahaaa päris hea huumor siin, mingid lambaajudest ehitajad pole ikka veel aru saanud et kui ikka pea ei võta ja kooliski ei suuda õppida siis su palk on sul alla keskmise ja oled koer.

Tsiteeri

Marija 07.04.2014 16:00

joss 24.09.2014 18:03

Tallinnas on korteri remont lihtsamast lihtsam. Paljud head ehitajad on Soomest tagasi ja teevad Tallinnas tööd heade hindadega

Tsiteeri

joss 24.09.2014 18:03

Tallinnas on korteri remont lihtsamast lihtsam. Paljud head ehitajad on Soomest tagasi ja teevad Tallinnas tööd heade hindadega

Tsiteeri

joss 24.09.2014 18:03

Tallinnas on korteri remont lihtsamast lihtsam. Paljud head ehitajad on Soomest tagasi ja teevad Tallinnas tööd heade hindadega

Tsiteeri

Tean 10.12.2014 10:40

Lilli kirjutas:
palun, ehk keegi teab soovitada asjalike ehitusmehi korteri remondiks Tallinnas
Kelle töötasu mõistlik ja töökvaliteet tipp tasemel
Tänud

Just sain hea kogemuse, tuttava, tuttava, tuttav,aga norm hind ja hea kvaliteet.

Tsiteeri

Joss 14.01.2015 22:29

www.tallinakorteriremont.com - nimi ütleb juba kõik. köögimööblit, igasugu kappe ja uksi teevad ka...

Tsiteeri

heints6 14.04.2015 10:30

Lilli kirjutas:
palun, ehk keegi teab soovitada asjalike ehitusmehi korteri remondiks Tallinnas
Kelle töötasu mõistlik ja töökvaliteet tipp tasemel
Tänud

Miks ise ei tee??? see ju täitsa mõistlik hind ja tippsaavutused lajata ka ise... JUBU

Tsiteeri

Heiki 12.10.2015 10:16

www.kuusalukodu.ee teostab ehitustöid.

Tsiteeri

Remondifirma.ee 13.01.2021 15:29

Tere

Meie saame aidata nii kapitaalremondi kui värskendusremondi ja ka väga pisikeste tööde puhul. Üks näide eelmise aasta lõpul valminud kapitaalremondist https://remondifirma.ee/sudalinna-kolmetoalise-korteri-remont

Teeme ka eraldiseisvalt viimistlustöid (väiksed sutse kui kogu elamise ülevärvimist), paigaldame mööblit, aitame elektritöödel või remondime näiteks vannitoa. Pisitööd tunnihinde alusel, pikemad toimetamised vastavalt individuaalsele hinnapakkumisele.

Vaata tehtud töid ja teisi teenuseid meie kohulehelt https://www.remondifirma.ee ja võta ühendust kas meie telefonil 55551210 või kirjuta info@remondifirma.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.