EHITUS

Puumajas korteri seinad

Murelik 26.08.2010 13:46

Tere!

Selline mure, et ostsin puumajja korteri, kuid vajan head nõu, mida teha seintega. Seetähendab seda, et korteris on laudseinad, kuid millega neid katta? Cyprocit (nagu kuulnud olen) väga ei soovitada ju. Hea oleks, kui see seinakattematerjal oleks õhuke (õhukese konstruktsiooniga), sest korter on päris väike.
Lõppviimistluseks olen mõelnud kas värvi või tapeeti. Kui keegi oskab soovitada, oleksin väga tänulik. Juurde võiks lisada ka selle, kas see seina materjal vajab mingit konstruktusiooni või katet vms (mida teha tuleks jnejne). Kuna paar seina on soojustamata (välisseinad), siis kui oskate öelda, kas see materjal on ka soojapidav või sinna saab soojustust lisada.
Ehk leidub keegi, kes oskab aidata.

Suur-suur aitäh!

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.