EHITUS

Pott kraanikausiks

mellumellu 07.02.2012 12:28

Tere! Kas keegi on teinud endale nt vanast potist või kausist valamu? Või kas selline asi on üldse võimalik? Tean, et maakodudes kasutatakse nn kraanikausina pesukausse jm, kuid kas sellistele kaussidele saab teha äravooluaugu ja kas vesi hakkab sealt ära voolama või jääb siiski mingi kogus kausi põhja alles?

Tsiteeri

master 07.02.2012 19:52

Saab küll teha,tegin endale vanast vask pesukausist vannituppa valamu,jäi väga lux.
Natuke nuputamist-meisterdamist ja saab teha asju mis on kordumatud...

Tsiteeri

mellumellu 08.02.2012 10:13

Rõõm teada ja tänan vastuse eest! Aga küsin täiesti asjatundmatuna, et kuidas seda teha? Kas on mingeid erinippe või teadmisi-oskusi tarvis? Ja ega pilti oma valamust juhuslikult ei ole?

Tsiteeri

master 10.02.2012 12:25

Siin foorumis seletada läheb jutt pikaks ja hunnik tööriistu ka vaja selleks et asi ära lahendada.
Kui huvi on olemas võin Tallinnas selle töö ära teha mõistliku raha eest.Kui asute mujal Eestis siis läheb logistika tõttu asi vast liiga palju maksma.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.