EHITUS

vedeltapeet

siret 08.04.2014 11:00

Kas kellelgi on kogemusi vedeltapeediga? Kuidas seina panna on ja kuidas püsib jne?

Tsiteeri

Pilery Kangur 29.04.2014 15:57

Tere!



Vedeltapeet on hea alternatiiv tavalistele tapeetidele ja värvidele. See on puuvilla, tselluloosi, mineraalide ja siidikiududest mass, mille segamisel veega saadakse põnev naturaalne antistaatiliste ja heli summutavate omadustega, hingav ning pehme seinakattematerjal.
Vedeltapeet on kergelt paigaldatav, ei vaja erilist seina ettevalmistust, kuna katab ühtlaselt ebatasaseid pindu, sealjuures näiteks ka torusid ja radiaatoreid. Vead on kergesti eemaldatavad vee abil. Vedeltapeet reguleerib hästi ka ruumi õhuniiskust.
Paigaldamine ei ole keeruline - õpetus materjaliga kaasas.Olen kuulnud,et materjali kulu pidi olema pakendil kirjas olevast veidi suurem ning miinuseks ka veidi kõrgem hind.
Tänu oma naturaalsele olemusele on ökoloogiliselt puhas, lõhnatu ja allergiavaba, ei korja tolmu ja lõhnu, seinad on alati soojad ja hingavad ning ei tekita kaja - seetõttu soovitaks proovida.


Kõike kaunist,
Pilery

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.