OTSIN TÖÖD/PAKUN TÖÖD

OT: Valgustusalased konsultatsioonid

Kalju 13.07.2007 08:46

Kui Sul on probleeme valgustite valimisel või kogu valguslahenduse välja mõtlemisel, pöördu minu kui sõltumatu eksperdi poole. Meeleldi abistan ka sisekujundajaid. Kuna, ma ei esinda ühtegi valgustifirmat, siis ei ole mul eelistusi, kelle tooteid pakkuda. Nii saad kõige objektiivsema hinnangu/soovituse. Vajaduse korral teen ka valgustatuse arvutusi ja valgustiheduse kontrollmõõtmisi. Tasu küsin tunnitasu alusel. Minuga saad ühendust aadressil: kalju.timuska@mail.ee

Tsiteeri

Kalju 10.08.2007 20:36

Tõstan oma kuulutuse ettepoole, sest keegi kindlasti vajab nõu valgustite valimiseks. Mina olen sel alal ametis olnud 15 aastat. Ühte-teist olen selle ajaga selgeks õppinud. Kliendid, kes on korra abi saanud, tulevad ikka ja jälle tagasi.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.