OTSIN TÖÖD/PAKUN TÖÖD

OT: 19a. normees

Erkki 19.03.2008 19:02

19.aastane noormees otsib tööd . Kogemusi alustades ehitusest lõpetades ´meedia ja infotehnoloogiani välja ( Arvuti alaselt olen ma proff).

Lisan oma töödekäigud ka ( kindluse mõttes).

Haridus: keskharidus ( soovin õpinguid jätkata infotehnloogia valdkonnas )

Töökäik :Erinevad ehitustööd. Töösisu : katustepaigaldus, välisfassaadi renoveerimised seal hulgas ka vuugivahede puhastused ( prefo kasutamise kogemus kolm aastat).
Maja -sise - kui ka välisehitus ,parketti tööd paigaludus( kogemus 2,5 aastat ).
Betoneerimistööd: ( postide ja seinte paigaldus )
Kipsplaatide paigaldus( kipsplaadi aluskarkassi ehitus )
elektripistikute ja juhtmete paigaldus( hoonetesse).


Oskused arvuti valdkonnas : arvutiprogrammeerimistööd ; ( arvutiprogrammi ülesehitus, veebidisain, pildikujundus(photoshop:adobe cs2 cs3 dreamweaver,fx shop, acd fotocanvas jne.)pildi-illustreerimine ja serverite uuendus )

Arvutioskus: office ( kõik selge ) ,indesign , photoshop( üldiselt kõik ,mis on programmidega seotud on mul vägagi hästi selge .

Olen tegelenud ka arhidektuuriga ( archicad ). Kogemus kaks aastat.
Pluss veel elektriprojekteerimised ( autocad kasutus kolm aastat).


keelteoskus: eesti keel - emakeel (väga hea nii kirjas kui kõnes)
vene keel - heal tasemel nii kirjas ,kui kõnes
inglise keel - väga heal tasemel nii kirjas ,kui kõnes.
soome keel - passiivne keeleoskus, mõistan kuid ei räägi


Suhtlemisoskus : Olen hea suhtleja . Iseloomult olen sõbralik ,avameelne ja sihikindel noormees, kes püüab saavutada midagi sellist mida ma varem saavutanud ei ole .Omaltpoolt annan endast "ALATI 100%"(SEDA LÄHEB KOOSTÖÖ PUHUL VAJA).Ei hiline , olen alati täpne .

saavutused : püüan omaltpoolt pakkuda uusi ja huvitavaid lahendusi s.h uusi suundumusi firmaprojektide koostamistel ja nende lahendamistel (vastavalt oma võimetele ).

Hobid: teater, kirjandus ,ujumine ,jalgrattaga sõitmine, orienteerumine, fotograafia( mis on minu igapäevane hobi ) On olemas ka kaamera kasutamise kogemus 2.5 aastat kuid filmimehe kursustele veel ei ole jõudnud ( Lihtsalt ei ole olnud sellist aega ,et minna )
kuulan veel hästi palju muusikat nii kodus ,kui ka väljaspool kodus( olen kursis muusikamaailma, kui selle tegemistega vägagi hästi kursis ).

Autojuhiload: lube ei ole ,aga juhikogemus on rohkem ,kui 5.aastat( mitte ametlikult). Olen käinud igal aastal ennast täiendamas jääraja ja ohtlike situatsioonide kursustel autosõidu vallas .


palgasoov: palk võiks olla mitte väiksem ,kui Eesti keskmine palk( netos )




Kõik pakkumised on teretulnud :))))))

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.