OTSIN TÖÖD/PAKUN TÖÖD

PT: kõigile

andrei 11.06.2008 00:04

Kuna oleme alustav ettevõte siis valdaval on meil tegemist juhutööga - selle olemasolu, ajaline kestvus ja töö iseloom sõltub konkreetsest tellimusest. Võimatu on midagi ette prognoosida, tuleb lihtsalt valmis olla.

Väga hästi sobib inimene kes saab oma töö juurest talle sobival ajal ära käia või lisatööd koju võtta, et natuke lisaraha teenida ja elu huvitavamaks muuta. Eeldame kandidaadilt - professionaalsust oma alal, väga head suhtlemisoskust, kohusetunnet ja korrektsust. Kasuks tulevad võõrkeelte oskus, juhiload ja positiivne eluviis.

Otsime eelkõige inimesi elektri- ja torutöödele, kuid asjast huvitunud võivad ühendust võtta ka mujalt valdkondadest või ka spetsiifiliste oskustööde tegijad. Kui on töid mida Sa oskad väga hästi siis kirjuta sellest ja võib-olla sinust saab firmas selle haru esindaja!

Minu isiklik e-mail: andrei09_ex@hotmail.com (alakriips)
Tegutseme Tallinnas ja Harjumaal

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.