OTSIN TÖÖD/PAKUN TÖÖD

PT: Tapeetijale ja krohvijale ja muud tööd

andres 10.07.2008 00:46

Krohvida väike laepind WC 4 ruutmeetrit
Tapeetida 21 ruutmeetrit siledat seine
panna põranda liistus, laekarniis
Kui oskaja onimene siis plaatida WC põrant ja leiab muidki töid.

Soovijatel tööd teha palun kirjutada oma ruutmeetri hinnad
Objekt asub Tallinnas Liivalaia tn. asjaga kiire
Sobib nii firma kui eraisik, tähtis kvaliteetne ja kiire töö

Tsiteeri

Tanel 19.07.2008 08:17

Kogu tööraha - 3000 EEK

Tsiteeri

Asjatundja 07.08.2008 17:36

Kas liiga vähe ei paku sellise töö eest, Te pole vist summadega kursis!!

Tsiteeri

Hunt Kriimsilm 11.08.2008 22:21

Mul on 9 ametit ja kõik pakutavad tööd klassifitseeruvad nende alla.
Kirjutan siis avalikult oma hinnapakkumise siia Teile tutvumiseks:
wc lae krohvimine 4m2- võtan teha ainult siis kui kõik muud tööd ka endale saan,eraldi selle joga pärast ei hakka toast väljagi tulema.Hind vahemikus 70-300,-EEK/m2,olenevalt kas naabri sitapott juba paistab läbi lae või on vaja kõigest surnuks taotud prussakad üle pahteldada.
Tapeetimine-hinnaks 40-1000,-EEK/m2,olenevalt kas teeme seineksi või mõne muu sarnase pasaga või kalli India siidtapeediga,et siis kui miskit p...sse keeran ei pea tööle peale maksma.
Liistud-eeldan,et kui muud ruumid olid nõnda pisikesed siis ka liistu palju ei tule,seega-mida vähem seda kallim,ja kuna seinte krohvimisest pole pakkumises juttu olnud siis ilmselt jäävad kõverad ja mittetäisnurksed seinad,seega alla 100,-EEK/jm ei tule jutukski.
Põrnada plaatimise jätaks siinkohal välja- kuna lagi vajab ainult krohvimist siis pahteldajad ja maalrid tulevad naguniii vahepeal ja enne pole mõtet plaati maha mätsida.Ehk siis eraldiseisev case.
Ja nüüd lisakulud.Juhul kui maja jääb tasulise parkimise tsooni siis tellija maksab parkimistasu.Hinnad siin,millest juttu olid on arusaadavalt "mustad" e.ametlikuks konverteerimine koos kõigi maksudega on koefitsiendiga 1,85.
Loodetavasti sai üheselt mõistetav hinnapakkumine nagu ka siin esinev Tellija oli üheselt mõistetavalt esitanud oma hinnapäringu.

Tsiteeri

'Mario 29.08.2008 15:53

Kas soovite töölisi kui soovite andke kohe teada numbrile 56325970

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.