OTSIN TÖÖD/PAKUN TÖÖD

OT: 15 aastase kogemuste ehitaja otsib tööd.

Ehitaja 19.04.2010 16:22

Kogenud ehitaja teostan põranda lihvimist lakkimist ja õlitamist . (restaureerims tööd näiteks mööbli ,maalid, kapid,kummutid,lauad ja teisi restaureerimisi.)
Oskused:põranda lihvimistööd lakkimine,õlitamine,restaureerimistööd vanad uksed ,aknad,mööbel. Fassaaditööd penoplastiga ja kivivillaga struktuur-krohvimis oskused.
Teinud ka fassaaditööd penoplastiga ja kivivillaga krohv+ struktuurkrohviga.
Oodatud ka muud töö pakkumised.
Tööriistad ja auto endal olemas.Hinnad kokkulepel.
Tel.56243529 minu33@hot.ee
Üle eesti

Tsiteeri

Tööpakkumine 28.04.2010 11:17

Tere,

Kirjutan Sulle tööportaalist www.jokker.ee. Märkasin, et otsite aktiivselt tööd, meil on hetkel käimas mitu konkurssi, mis võiks Teile sobida. Tule lisa oma CV ja kandideeri meie poolt vahendavatele pakkumistele.
Sobivad pakkumised:

Mööbli uste värvimine, lihvimine, lakkimine ja peitsimine.
http://jokker.ee/T%C3%B6%C3%B6pakkumine/6968/

Lugupidamisega,
Sander
Jokker.ee
Eesti suurim Tasuta töökuulutuste portaal!

Tsiteeri

dets 29.11.2010 10:52

Otsin Tallinnas tööd ehitustel abiöölisena. Oskused ehitusvaldkonnas suured - müüri ladumine, kipsi paigaldamine, pahteldamine, värvimine, plekk-katuse paigaldamine, puitmajade restaureerimine, tänavakivide paigaldus, rihtimine JPM!
Olen heas füüsilises vormis ja töökas. Sobib täiskohaga töökoht lepingu alusel kuid oodatud ka erinevad objektid kus tunnihinna soov - 50kr tund! Eelistatud pakkumised ausalt ja usinalt tööandjalt, kel ikka oleks töömehele tööd anda.
Meeldiva koostööni!
55 981 695

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.