OTSIN TÖÖD/PAKUN TÖÖD

PT: leht kus on võimalik võita

katre 20.11.2010 21:36

pakun kodust tööd tegemist pole clikimisega vaid hoopis leht kus on võimalik võita tule ja proovi ise kaotada pole midagi aind võita,ja mul tuttav alles sai sealt endale ipod:kuna sellel lehele saavad aind kutsutud likmed peate märkima ära kutsuija kautaja www.spinglo.com
kasutaja( nwhkzza )

Tsiteeri

Mati 09.07.2011 23:48

Olen jõudnud järeldusele, et enamik inimesi pole vabad. Suur osa meist ei saa iial teha seda mida nad tahavad, erinevatel põhjustel.Nad ei saa teha asju millest nad on unistanud ja selle vastolu tulemuseks on olukorraga leppimine.Leppimine sellega et ei saa midagi muuta, et midagi ei saa ette võtta või vähemal üritadagi. Rahulolu nn. mugavustsoonis olekuga annab aga toitu kõikvõimalikele vabandustele ja ettekäänetele (nt. pole raha, pole aega, see pole minu jaoks jne.)
Suurem osa ärkab hommikul vara, kui tegelikult tahaks veel magada. Lähevad tööle tegema asju, mis ei innusta ega tekita entusiasmi. Veedavad 8 ja rohkem tundi tööl, vaatavad kella, et millal juba koju saaks. Peavad kohanduma reeglitega, mida tööandja neile seab. Viibima keskonnas kus töösuhte lõpetamine ripub Damoklese mõõgana pea kohal.On sunnitud töötama inimestega, keda nad ise poleks valinud. Peavad luba küsima kelleltki tähtsamalt(!), et millal saaks puhata (ja teha, mida tegelikult tahaks). Saavad palka, samal ajal kui tööandja võtab kasumit. Tahaks minna reisima pooleks aastaks, aga ei saa, sest tööandja ei anna nii palju puhkust ja raha ka pole piisavalt. Sest raha saamiseks tuleb kontoris käia. Ja nii edasi.Päevas päeva, aastast aastasse, vähesed puhkepäevad vahepeal nagu reklaamiklipid lõputus seeriafilmis. Enamike inimeste elu dikteerib tööandja ja palgatöö süsteem.
Suurem osa lepib sellega, ja vehib sel moel elu lõpuni, andmata armu endale ja tervisele. Keskmine inimene unustab üldse ära, et asjad võivad olla ka teistmoodi. Kui nii vaadata, siis maailm ongi nagu Matrix, küsimus on ainult selles missuguse valiku oled teinud Sina. Enamik arvavad, et mis siin ikka selle peale mõelda, midagi ju parata sinna ei saa.
Või saab? Saab küll.
http://www.spinglo.com/i/hermes – esimeseks sammuks oleks tasuta liitumine veebikeskkonnaga mida maailm veel näinud ei ole.Saa endast võitu ja tee esimene samm finantsvabaduse suunas.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.