OTSIN TÖÖD/PAKUN TÖÖD

PT: hea lisa raha teenimine

Kristina 27.11.2010 08:40

kas sul oleks vaja lisa raha=tegu pole clikimisega algul ma ka ise ei uskunud kuid nüüd kui olen reaalselt sealt ise saanud siis soovvitaks ka teistele.tegu on lehega kus peab hindama artikleid.kui on huvi jätke oma meili aadr kuhu saan saata kutse 50 dollarit peab täis saama siis saate oma paypal kontole või alertpay kontole kanda.soovitan kuna minu õde nägi et ma sealt sain hakka ta ka tegelema sellega ja tal juba 38 täis saab juba varsti välja võtta

Tsiteeri

urr 28.11.2010 22:37

Kristina, mida see artiklite hindamine endast kujutab? Mis teemadel artiklid? jne.

Tsiteeri

Kristina 28.11.2010 23:18

urr kirjutas:
Kristina, mida see artiklite hindamine endast kujutab? Mis teemadel artiklid? jne.

KUNA LEHEKÜLG ON INGLIS KEELNE JA SAAB ISE VALIDA MIS TEEMADE ARTIKLID NAD SINNA SAADAVAD,TULEB AIND SISSE LOGIDA JA SIIS SAAB HINDAMA HAKKATA.

Tsiteeri

Taavi 10.01.2011 21:44

tere,
sooviks ka linki emailile : taavi27@hotmail.com
jõudu

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.