OTSIN TÖÖD/PAKUN TÖÖD

PT: internetis..

Mati 19.12.2010 12:30

Pakkuda tööd inimesele kes suurema aja veedab internetis.Töö sisuks järgmise aasta alguses avatava maailma suurima interneti kaubamaja klliendivõrgustiku arendamine. Vaata www.spinglo.com
Mati 56911766 mati1717@hot.ee
Anne-Li 56654828 anne2020@hot.ee

Tsiteeri

Carlos 21.12.2010 11:30

Milles töö seisneb?

Tsiteeri

Carlos 21.12.2010 11:36

Milles töö seisneb?

Tsiteeri

gogmot.com 22.12.2010 10:46

Pakkume tööd müügiesindajale. Võib ka kodust. huvi korral saada CV estonia@gogmot.com

Tsiteeri

Mati 26.12.2010 12:58

Mati 26.12.2010 13:02


* Inglise ettevõte Phoenix International Network on loonud unikaalse veebikeskkonna, SPINGLO, kus on võimalik iga päev sisse logides ja sõpru kutsudes boonuspunkte teenida. Kogutud punktide eest saab 2011. aasta alguses avatavas internetikaubamajas soodsate hindadega tehnikat, kaupu ja veebikeskkonna teenuseid osta.
Kasutajatele on loodud supersoodsad tingimused ostude sooritamiseks koos hea boonusesüsteemiga, lisaks hulk erinevaid vabaaja veetmise võimalusi, mängud, loosimised jmt. Apple`i uusima tehnika auhindu jagatakse juba praegu, detsembris iga päev 30 aktiivsemale, lisaks nädala auhinnad ja finaali auhinnad. Praegu on kliendibaasi loomise aeg ja kaubamaja eelavamise periood.
Liitumine Spinglo portaaliga on tasuta. Ideed levitatakse kliendilt kliendile erinevate suhtlusmeedia kanalite kaudu, millest tuntumad on Facebook ja Twitter. Inimesed, kes on liitunud Sinu kutsega ja ostavad kaupa, teenivad Sulle boonuspunkte. Neid boonuspunkte saad juba ise kasutada Spinglos kaupade ostmisel või teenuste eest tasumisel.
Liitumiseks on vajalik omada kutset.

www.spinglo.com
*** Synkronice
Synkronice on Inglismaal registreeritud firma, kes on internetikeskkonna ja kaubamaja Spinglo omanik. Tänapäeval sõltub firma väärtus suures osas kliendibaasi suurusest. Seda on edukalt tõestanud Skype, Facebook ja Twitter. Skype edulugu teab meist enamus, Facebooki väärtuseks pakutakse 6,5 miljardit eurot. Mõned aastad tagasi oli Eestiski võimalik osta osalust Skype-is, enamus inimesi naeris selle hea võimaluse välja.
Märksõna, mis on teinud Skype, Facebooki ja Twitteri nii väärtuslikuks, on – kliendibaas! Liikmete arv, mis küünib miljonitesse.
Spinglo on momendil kõige kiiremini kasvav tasuta veebikeskkond Euroopas. Päevarekordiks on olnud 27.000 liitunut, 1.dets. isegi 50.000! Esimese kolme nädalaga liitus 150.000 inimest. Spinglot hakkavad uuest aastast reklaamima sellised firmad nagu: Apple, Harley Davidson, Lamborghini jt. kuulsad kaubamärgid.
Sooviksid omada osalust firmas, mis tõotab tulla edukam kui Skype, Facebook ja Twitter kokku?
Niisiis: Synkronice omab 100%-lt Spinglot. Spinglo on kõige kiiremini suurenev liikmetearvuga veebikeskkond. Suur kliendibaas tõstab Synkronice-i väärtust, et olla peagi atraktiivne tegija Londoni OMG börsil.
Veel on võimalus saada Synkronice`i kasumiosakute omanikuks - kuni 31.dets. Lisaks osakute omamisele ja passiivsele tulule pakub Synkronice veel viit erinevat tuluteenimise võimalust.

Kümnest miljonist emiteeritud kasumiosakust on huvilistele müüdud üle üheksa miljoni ja see tähendab, et õnnelike ring on sulgumas.
Hea äriidee levik aga jätkub ka väljaspool aktsionäride ringi, mis tähendab, et siis saab Synkronice`i liikmeks suurepäraste toodetega.
Kõik, kes omavad kasumiosakuid, saavad need tooted äriidee levitamise ja Synkronice`i usaldamise eest tänutäheks kauba peale!
Pealeht ainult liikmetele - www.synkronice.com

Tsiteeri

Zorro 09.01.2011 17:51

Lugesin läbi ja POINT on selles et peale registreerimist asi TÖÖTAB täiega!!!! Mis siis saab kui kaubamaja koos firmade pakkumistega tööle hakkab!!!! Sest tahan tegeleda sellega mis meeldib ja naudingut pakub.Kas on mõtet elada vaid selleks, et iga päev ainult tööd teha ning loota, et kunagi tulevikus pensionärina hakkan elu nautima?
"Sa ei leia kunagi millegi jaoks aega.Kui soovid aega, siis pead seda lihtsalt võtma" Charles Buston.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.