OTSIN TÖÖD/PAKUN TÖÖD

PT: Lisateenistus

T 12.02.2011 14:17

Reklaami ja turunduse valdkonnas tegelev firma kutsub oma meeskonda inimesi(alates 20a), kellele meeldib suhelda, vabagraafikuga töö, soovid teenida arvestuslikku(lisa)tasu ning oled valmis selleks investeerima oma aega.Kasuks tuleb:ettevõtlikus, sihikindlus,ambitsioonikus.Tööülesanded on:reklaamida meie koostööparnterite erinevate toodete/teenuste pakkumisi.Huvi korral saata cv ja seejärel kutsume kokkusaamisele, kus räägime täpsemalt.
Asukoht:Tallinn


P.S.See pakkumine eriti sobilik neile, kes on aktiivsed inimesed ja palju vaba aega.Aga loomulikult ka kõik teised võivad ühendust võtta.Ka oma põhitöö, kooli kõrvalt võimalik seda teha. Ja miks mitte ka lapsega kodus olevad emad.
Nt oma meie koostööpartnerid-spad, hotellid, spordiklubid, ilusalongid jne.Seega valdkond väga lai ja mitmekülgne.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.